Eltsun aamutreenit 5.6.2020

JULKAISTU: 5.6.2020, KATEGORIAT: Seuratiedotteet, Uutiskirje

 

Sateisena perjantai-aamuna 5.6. klo 8 Eläintarhan urheilukentällä Helsingissä toista kertaa vedetyt tanssijoiden ja tanssiurheiluvalmentajien aamutreenit saivat vierailevan tähden, kun judon moninkertainen SM-mitalisti ja tällä hetkellä Italiaa edustava, vuoden 2019 Italian mestaruuskilpailuiden hopeamitalisti Rene Villanello asteli samalle starttiviivalle kuuden aamuvirkun tanssiurheilijan kanssa.

Treenien teemana oli nopeus, tasapaino, koordinaatio ja liikkuvuus. Pasi Lind ohjeisti harjoittelijoita erilaisiin lämmitteleviin ja hermostoa herätteleviin harjoituksiin ja huolehti samalla, että jokainen suoritti harjoitteet hyvällä tekniikalla ja turvallisesti, huomioiden märän alustan.

Sade ei haitannut harjoittelua lainkaan, ja viimeistään paritehtävänä tehty keskittymistä ja koordinaatiota edellyttävä peilikuvaharjoitus, Pasin oma suosikkiharjoite, sai aikaan iloista naurahtelua kaikessa mahdottomuudessaan.

Vierailevia tähtiä toisista lajeista on mahdollisesti tulossa mukaan seuraavillakin kerroilla, joten odotamme sitä mielenkiinnolla. Seuraavat treenit ovat kalenterissa jo tiistaina 9.6. klo 19.