Jäsenkysely koronapandemian vaikutuksista

JULKAISTU: 30.4.2020, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Viitaten jäsentiedotteisiin 17.3., 27.3. ja 8.4.2020 Suomen Tanssiurheiluliitto ry pyytää kaikkia jäsenyhdistyksiä vastaamaan kyselyyn koronaviruspandemian ja sen pitkittymisen vaikutuksista tanssiurheiluseurojen toimintaan. Vastausaikaa on viikko, perjantaihin 8.5. asti.

Nyt on erittäin tärkeää vastata tähän kyselyyn liiton toimenpiteiden tueksi. On mahdollista, että myöhemmin keväällä (riippuen poikkeustilanteen kestosta) lähestymme teitä uudelleen ja pyydämme päivittämään tilannetietoja.

Koordinoikaa, kuka antaa seuran tiedot. Antakaa seuran tiedot vain yhteen kertaan, odotamme saavamme 77 vastausta määräaikaan mennessä.

Kokoamme kyselyn tulokset raportille, joka paitsi toimitetaan jäsenyhdistyksille, myös viestitään tärkeimmille sidosryhmillemme Suomen Olympiakomitealle ja Opetus- ja kulttuuriministeriölle.

Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:

Tästä linkistä kyselylomakkeelle

Myös Valtion liikuntaneuvosto yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa toteuttaa ensi viikolla laajan seurakyselyn koronapandemian vaikutuksista, se lähtee liikkeelle tiistaina 5.5. Toimimme tässä kyselyssä sen välittäjänä ja on erittäin tärkeää, että vastaatte myös siihen.

Matkalla on myös Tanssiurheiluliiton kysely DanceCoren seura-adminkäyttäjille, siihen vastausaikaa on 10.5. saakka.

Kiitos aktiivisuudestanne!