#seurapaitapäiväkotona – Osoita tukea seurallesi

JULKAISTU: 24.3.2020, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima – ja nyt sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan. Nyt kun emme voi fyysisesti olla toistemme seurassa, haluamme korostaa yhteisöllisyyden merkitystä ja luoda uusia keinoja osoittaa yhteenkuuluvuutta. Yksi tällainen keino on tunnustaa oman rakkaan seuran värejä Seurapaitapäivänä – tällä kertaa se tapahtuu vain kotona ja somessa.

Kutsumme teidät kaikki mukaan seurapaitapäivään 31.3.2020 osoittamaan yhteisöllisyyttä ja tukea vaikeassa tilanteessa oleville urheiluseuroille. Osallistuminen on helppoa ja turvallista ilman, että kenenkään tarvitsee lähteä väkijoukkojen keskelle. Seurapaitapäivä elää somessa, kuvien ja tekstien kautta.

Olympiakomitea kutsuu koko urheiluyhteisön mukaan osoittamaan tukensa seuratoiminnalle

Urheiluseurat liikuttavat yli 1,2 miljoonaa suomalaista. Suomen suurin kansanliike on nyt suurien haasteiden edessä, kun harrastustoimintaa ja kilpailuja ei koronavirustilanteen vuoksi voida järjestää. Osoita seurasydämesi omalle rakkaalle urheiluseurallesi: pue siis päälle oma seurapaita ja jaa kuvasi sosiaalisen median kanavissa tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän. Tämä tehdään yhdessä, mutta jokainen omalla kotikentällään kotona.

– Haluamme tuoda seurapaitapäivällä iloa arkeen. Seurapaidan pukeminen päälle on myös kannanotto oman seurasi puolesta. Samalla voimme yhdessä jakaa tunteen, että emme ole yksin, vaan yhdessä, yhtenä suurena urheiluperheenä. Vaikka koronatilanne erottaakin meidät fyysisesti toisistamme, seuraan kuuluminen yhdistää meitä henkisesti ja auttaa jaksamaan vaikeina aikoina, toteaa Olympiakomitean seuratoimintayksikön johtaja Pekka Nikulainen.

#Seurapaitapäiväkotona – näin osallistut mukaan! 

  1. Kaiva kaapista rakkaan seurasi seurapaita ja pue se päälle tiistaina 31.3.
  2. Nappaa kuva ja postaa se someen tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän

Osallistuminen on helppoa ja turvallista ilman, että kenenkään tarvitsee lähteä väkijoukkojen keskelle. Seurapaitapäivä elää somessa, kuvien ja tekstien kautta. Osallistu seurapaitapäivään tiistaina 31.3.2020 jakamalla kuvasi somessa tunnisteilla #seurapaitapäivä #seurasydän.

Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:

www.seurasydan.fi

Materiaalipankki päivittyy pian uusilla #seurapaitapäiväkotona -kuvilla ja videolla. (Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla:) Olympiakomitea kuvat Seurasydän

Syksyllä 2019 ensimmäistä kertaa järjestetyn #seurasydän-kampanjan yksi kohokohdista oli #seurapaitapäivä 24.9.2019, joka liputti suomalaista seuratoimintaa. Viime syksynä järjestetty Seurapaitapäivä-tempaus sai liikkeelle tuhannet suomalaiset. #Seurasydän-tunnuksella jaettiin yli 11 000 kuvaa ja tarinaa.