Jatkoaika seurojen toiminnan jäädyttämiseen

JULKAISTU: 16.3.2020, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

LukkoSuomen hallituksen linjauksen mukaisesti, Suomen ollessa poikkeustilassa, Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n hallitus edellyttää, että seurojen kaikenmuotoinen toiminta (lukuunottamatta mahdolliset digitaalisilla alustoilla tapahtuvat harjoitukset tai ohjaustilanteet) tulee sulkea 13.4.2020 saakka.

Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:

Tämä perustuu hallituksen kansalaisille ja viranomaisille 16.3.2020 antamiin rajoituksiin, joita myös koko tanssiurheiluyhteisön tulee noudattaa.

STUL ry:n hallitus kehottaa kaikkia tanssiurheilun toimijoita suhtautumaan tähän erittäin vakavasti. Kaikki opetusryhmät tulee perua 13.4.2020 saakka. Salien käyttö tulee kokonaisuudessaan sulkea hallituksen toimintarajoitusten mukaisesti. Seuroissa työskentelevien hallintohenkilöiden tulee siirtyä etätöihin.

Ymmärrämme kaikki ne taloudelliset haitat, joita toiminnan keskeyttämisestä seuraa, mutta tässä ikävässä tilanteessa meidän tulee suunnata ajatuksemme ja voimavaramme toistemme suojelemiseen ja epidemiatilanteen mahdollisimman tehokkaaseen hoitamiseen kaikin käytössä olevin keinoin.

Suomen Tanssiurheiluliitto ry
Liittohallitus