Tietoa ja toimenpidepyyntö jäsenille sekä kilpailunjärjestäjille koskien koronavirusta!

JULKAISTU: 2.3.2020, KATEGORIAT: Seuratiedotteet, Uutiskirje

KäsienpesuSuomen Tanssiurheiluliitto ry ei toistaiseksi rajaa tapahtumia ja osallistumista STUL ry:n alaisiin tapahtumiin. Liittohallitus ja toimisto kehottavat jäsenyhdistyksiä seuraamaan tiiviisti sekä liiton verkkosivuja että Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitoksen (THL) tiedotusta koronavirustilanteeseen liittyen.

Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla:: THL, Ajankohtaista koronaviruksesta

Virustartuntojen ehkäisemiseksi paras tapa suojautua on huolellinen käsihygienia. Jotta tieto ja osaaminen riittävän huolellisesta käsihygieniasta on käytettävissä jokaisella harjoittelusalilla ja kilpailupaikoilla, kehotamme seuroja tulostamaan käsienpesuohjeet salien pukuhuoneisiin ja wc-tiloihin sekä mahdollisiin kahvi- tai taukotiloihin. Lasten ja juniorien valmentajia pyydetään erityisesti muistuttamaan ryhmissä harrastavia käsihygieniasta ja oikeasta tavasta yskiä ja aivastaa. Tämä suojaa kaikkia virustartuntoja vastaan. Liikkeellä on myös kausi-influenssaa.

Tulostettavat ohjeet SALEILLE JA KILPAILUPAIKOILLE:

Alla olevat linkit avautuvat toisella sivustolla:

Pese kädet oikein

Yski ja aivasta oikein

Mikäli olet saapunut Suomeen epidemia-alueelta (esim. Kiina, Pohjois-Italia) tutustu THL:n ohjeeseen

Mikäli Sinulla on influenssan kaltaisia oireita, pysyttele kotona! Älä silloin tule harjoituksiin tai kilpailupaikoille!