Rock’n’swing -tanssien kilpailuvuosi on käynnistynyt

JULKAISTU: 11.2.2020, KATEGORIAT: Rock'n'swing -tanssit, Tulostiedotteet

Rock’n’swing-tanssien kevään kilpailukausi alkoi lauantaina 8.2. Hämeenlinnassa Tanssiseura Baunssin järjestämissä kilpailuissa. Lajeina nähtiin boogie woogie, bugg, rock’n’roll ja lindy hop. Lisäksi erilliskilpailuna päivän aikana tanssittiin fusku ja rock’n’rollin duo- ja soololuokat.

Buggin ja boogie woogien yleisen A-luokan voitti Tanssiurheiluseura Boleroa edustavat Juho Päivinen – Mari Munne. Buggin ylimmässä luokassa toiseksi tanssi Swing Teamin Samuli Kalliala – Pinja Sarviluoma ja kolmanneksi Cometsin Heikki Säteri – Salla Nuutinen.

Boogie woogiessa senioreiden A-luokassa voiton nappasi Cometsin Timo Huhtinen – Helena Metsä ja yleisessä A-luokassa Päivisen ja Munnen taakse jäivät toiselle sijalle Samuli Kalliala – Pinja Sarviluoma ja kolmanneksi sijoittui Baunssin Kimi Manner – Nea Nousiainen.

Rock’n’rollissa kilpailtiin parin kanssa lasten ja junioreiden luokissa sekä muodostelmassa tyttö- ja naisformaatioluokissa. Junioreiden C-luokassa voittoon tanssi Rocking Flamesin Jaakko Kuusisto – Sara Hell. Rock’n’roll tyttöformaatioiden kilpailun voitti Rocking Flamesin joukkue Rock Girls ja naisformaatioiden kilpailun Cometsin Rocky Roads, toiseksi tuli Rocking Flamesin Rock Queens ja kolmanneksi Swing Teamin Swingstars.

Lindy hopissa kilpailijoita oli aikuisten D- ja C-luokissa ja voittoon tanssi C-luokassa Cometsin Panu Salo – Milla Peltoniemi. Lindy hopin junioreiden C-luokan voiton vei Baunssin Aaron Koivunen – Ida-Loviisa Koivunen.

Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:

Tulokset sivulla www.baunssi.net