KILPAILULISENSSIT OSTETTAVISSA 17.12. alkaen

JULKAISTU: 17.12.2019, KATEGORIAT: Yleinen

Kilpailulisenssin ja siihen kuuluvan tapaturmavakuutuksen, Sporttiturvan,  tuoteseloste on ladattavissa tästä, suosittelemme tutustumaan tuoteselosteeseen huolella. Sporttiturvan tarjoaa OP.

Pikaohje tunnusten luomiseen sekä lisenssin ja vakuutuksen ostoon tässä.

Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Vakio- ja latinalaistanssien, rock’n’swing -tanssien, pyörätuolitanssin ja sports aerobicin kansallisen kilpailulisenssin ostoon pääsee tästä.

Rekisteriseloste 
Seloste käsittelytoimista

  • Urheilija/tukihenkilö sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa Suomen antidopingsäännöstöä ja sitoutuu olemaan osallistumatta minkäänlaiseen urheilukilpailujen manipulaatioon, ja mikäli hän sellaista havaitsee joko itselle ehdotettuna tai muutoin, hän sitoutuu ilmoittamaan siitä välittömästi omalle lajiliitolleen ja Suomen urheilun eetttinen keskus SUEK ry:lle.
  • Ostaessani lisenssin ymmärrän, että osallistuessani Suomen Tanssiurheiluliiton kilpailutapahtumaan osallistun julkiseen tapahtumaan, jossa Tanssiurheiluliitolla ja kilpailunjärjestäjällä sekä heidän valtuuttamillaan on lupa kuvata ja videoida ja käyttää syntyvää materiaalia tapahtuman aikana ja myöhemmin. Kuvatulla henkilöllä ei ole oikeutta saada korvausta materiaalin käytöstä. Materiaalin muuhun käyttöön kuvatuilta pyydetään erillinen lupa.  Kilpailun tulokset ovat julkisia. Annan luvan tulosten julkistamiseen myös liiton www sivuilla. Annan suostumukseni nimeni näkymiseen kilpailutuloksissa.
  • Lisenssi ja vakuutus ovat voimassa ainoastaan Suomen Tanssiurheiluliiton kilpailutoiminnassa : (paitsi FDO:n lajeilla on oma urheiluvakuutus).
  • Lisenssitietoja, kuten esimerkiksi seuranvaihtoja, voi liitto siirtää seuralta toiselle.
  • Tietoja ei poisteta automaattisesti SuomiSportista jäsenyyden päättyessä, vaan erikseen pyydettäessä.

 

Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Disco-, street- ja performing -arts -tanssien urheiluvakuutuksen ostoon pääsee  tästä.

Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Tuplaturva – liikunnan toiminnanvastuuvakuutus sekä vapaaehtoistyön tapaturmavakuutus

Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Sattuiko tapaturma? Ohjeistus tässä.

Osallistuttaessa kansainvälisiin kilpailuluokkiin edellytetään lisäksi rekisteröitymistä ja kilpailuyksikön muodostaminen kansainväliseen kilpailijakortistoon. Kansainvälinen kilpailulisenssi on maksullinen.  Katso usein kysyttyjä kysymyksiä.
WDSF: seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: WDSF Rekisteröityminen,  seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: WDSF kilpailijakortisto
WRRC: seuraava linkki avautuu toisella sivustolla:: WRRC rekisteröityminen, seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: WRRC kilpailijakortisto
FISAF: ota yhteyttä toimisto (ät) tanssiurheilu.fi
IDO: ota yhteyttä toimisto (ät) fdo.fi
IPC: ota yhteyttä toimisto (ät) pyoratuolitanssi.fi