Petri ja Ulla Järvinen maailmanmestaruuspronssille

JULKAISTU: 8.12.2019, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Espanjan Guadalajarassa on lauantaina käyty Seniori III latinalaistanssien maailmanmestaruuskilpailu. Petri ja Ulla Järvinen onnistuivat upeasti tuoden Suomeen pronssiset mitalit. Kilpailuun osallistui 70 paria.

Vuoden 2012 Seniori II latinalaistanssien maailmanmestarit ovat saaneet arvokilpailumitaleita toistaiseksi kaikissa seniorien ikäsarjoissa. Pari sai maailmanmestaruushopeaa vuonna 2006 Seniori I latinalaistansseissa, maailmanmestaruuskultaa (2012) ja -pronssia (2013) Seniori II latinalaistansseissa ja nyt neljäntenä mitalina maailmanmestaruuspronssia Seniori III latinalaistansseissa vuonna 2019.

Kilpailun voittoon tanssivat viimevuotiseen tapaan Manuel Ramirez – Julia Lopez (ESP) ja hopealle Oleg Eskov – Julia Mikhina (RUS).

Muista suomalaisista Jarmo ja Marjatta Kouhia selviytyivät semifinaaliin sijalle 11, Tommi Rainola – Sirpa Kovaniemi jaetulle sijalle 36. – 38. ja Markku Pyykkölä – Päivi Pyykkölä jaetulle sijalle 58. – 60.

Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Kilpailun tuloksiin tästä