Uutisia VL-sääntökokouksesta ja syyskokouksesta

JULKAISTU: 26.11.2019, KATEGORIAT: Seuratiedotteet, Yleinen

Liiton VL-sääntökokous ja syyskokous pidettiin eilen Allianssi-talossa Helsingissä.

VL-sääntökokouksen suurin muutos sääntöihin oli seniori V -ikäsarjan perustaminen. Seuraa liiton sivuja, säännöt päivitetään sinne piakkoin pöytäkirjojen tarkastamisen jälkeen. Ikäsarja otetaan käyttöön jo 1.1.2020 alkaen.

Syyskokouksessa esillä on liiton talousarvio ja toimintasuunnitelma. Molemmat hyväksyttiin pienin teknisin korjauksin, Käykää tutustumassa materiaaleihin, ne löytyvät edelleen kokouskutsusta liiton sivulta.

Puheenjohtaja otti alustuspuheenvuorossaan esille tanssiurheilun toimintakenttää koskevat muutokset. Jäsenmäärän lisääminen on kaikkien yhteinen tavoite, ja siihen liittyy myös jokaisen seuran ryhmissä tanssivan ja harrastavan henkilön listaaminen liitolle lähetettävään jäsenluetteloon. Asiasta lisää myöhemmin seuratiedotteessa.

Syyskokous nosti lisenssihintoja osin omarahoitusosuuden, osin nousseiden vakuutuskustannusten takia. Uuden vuodelle 2020 voimaan tulevat lisenssihinnat ovat seuraavat: A-lisenssi 65 e, B-lisenssit 40 e ja harrastelisenssi 20 e.

Liittohallitukseen valittiin erovuoroisen Pirjo Bovellanin tilalle Outi Pöntinen. Muut erovuoroiset Pasi Lind, Merja Satulehto ja Marko Tolvanen saivat uuden kaksivuotiskauden. Hallitus kiittää Pirjoa tanssiurheilun hyväksi tehdystä työstä ja toivottaa menestystä uusiin haasteisiin!