JULKAISTU: 23.11.2019, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit
Parit Aleksi Ahola - Polina Anisimova ja Elias Saastamoinen – Emmiina Alimattila
Aleksi Ahola – Polina Anisimova ja Elias Saastamoinen – Emmiina Alimattila,
Istanbul (TUR) 23.11.2019

Kaksi suomalaisparia oli mukana Juniori II -ikäsarjan latinalaistanssien maailmanmestaruuskilpailussa Turkin Istanbulissa lauantaina. 74 paria starttasi kilpailuun, jonka päätöshetket ovat edessä myöhemmin lauantai-iltana. Molemmat suomalaisparit jäivät kilpailun ensimmäiselle kierrokselle.

Lietolaiset Elias Saastamoinen – Emmiina Alimattila sijoittuivat jaetulle sijalle 59. – 60.

– Tanssimme paljon paremmin kuin 10-tanssin maailmanmestaruuskilpailussa Romaniassa kuun alkupäivinä, ja viime viikkoina harjoitellut asiat toimivat kisatilanteessakin!

Kotkasta ja Pyhtäältä kotoisin olevat Aleksi Ahola – Polina Anisimova saivat sijoituksen 64.

– Tanssi hyvältä ja rennolta ja oli mahtava fiilis tanssia ensimmäisissä maailmanmestaruuskisoissa!

Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Kilpailutulosten kehittymistä voi seurata WDSF:n sivulla.