JULKAISTU: 23.11.2019, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Rock'n'swing -tanssit, Tulostiedotteet
Boogie Woogie MM-kilpailujen sijoittuneita palkintoineen
Boogie Woogie MM-kilpailut 23.11.2019,
Päivinen-Munne hopealle, Saurén-Tyutyunyuk neljänneksi

Boogie woogien hallitsevat suomenmestarit ja EM-hopeamitalistit Juho Päivinen – Mari Munne ovat juuri hetki sitten voittaneet hopeaa Moskovassa (RUS) lauantaina käydyissä boogie woogien maailmanmestaruuskilpailuissa.

Johtoasemasta finaalin hitaalta kierrokselta viimeiseen tanssiinsa lähtenyt turkulaispari ei onnistunut pitämään 0,8 pisteen takaa-ajoasemassa ollutta euroopanmestariparia Sondre Olsen Bye – Tatiana Georgiievska (NOR) takanaan ja norjalaispari voitti maailmanmestaruuden lopulta 4,85 pisteen erolla. Ruotsalaispari Jonathan Haug – Emma Danielsson voitti pronssia.

Helsinkiläiset Masi Saurén – Anna Tyutyunyuk olivat kolmansina ja kiinni pronssimitaleissa hitaan kierroksen jälkeen, mutta tippuivat nopealla kierroksella neljänneksi. Ero ruotsalaispariin ja pronssimitaliin jäi 2,26 pisteeseen.

Suomen kolmas Main Class -edustuspari Samuli Kalliala – Pinja Sarviluoma ei yltänyt tällä kertaa semifinaaliin. Tamperelaisparin sijoitus tässä 29 parin kilpailussa oli 14.

Juniorien boogie woogien maailmanmestaruuskilpailussa Hämeenlinnan tienoilta kotoisin oleva pari Kimi Manner – Nea Nousiainen nousi semifinaaliin sijalle 11. Senioreissa kouvolalaiset Ari ja Soile Lilja taituroivat sijalle 16.

Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Kilpailun tulokset