Kolmen mitalin IDO Latin Show & Synchro Dance maailmanmestaruuskilpailu

IDO Latin Show ja Synchro Dance maailmanmestaruuskilpailut on saatu päätökseen Sarajevossa (BIH) lauantaina. Torstaina alkaneissa kilpailuissa oli suomalaisedustusta mukana kuudessa eri kilpailusarjassa.

Viiden pienryhmän aikuiset2 -ikäsarjan Latin Show -kilpailussa molemmat suomalaisryhmät menestyivät mainiosti: passion4dance voitti maailmanmestaruuskultaa ja Grande Mamas sijoittui hopealle. Grande Mamas -pienryhmä sai toisen hopeasijan Synchro Dance pienryhmässä aikuiset2 -ikäsarjassa, neljän osallistuvan ryhmän kilpailussa.

Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Suomalaisten tulokset Finnish Dance Organization FDO ry: sivuilta

Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Kaikki tulokset International Dance Organization IDO: sivuilta

Suomea IDO:ssa edustaa Suomen Tanssiurheiluliiton jäsenyhdistys Finnish Dance Organization FDO ry.