Juho Päivinen – Mari Munne hopealle ja maailmanrankingin kärkeen Norjan boogie woogien World Cup -osakilpailussa

JULKAISTU: 27.10.2019, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Rock'n'swing -tanssit, Tulostiedotteet

Stjordalin kaupungissa Norjassa lauantaina käydyt boogie woogien World Cup -osakilpailut sujuivat suomalaisittain kokonaisuudessaan oikein mainiosti.

Suomen- ja Pohjoismaiden mestarit sekä EM-hopeaa tänä vuonna jo saavuttaneet turkulaiset Juho Päivinen ja Mari Munne onnistuivat hienosti Main Class -kilpailussa nappaamalla hopeamitalit. ”Tänään oli hyvin pitkä päivä, mutta olemme erittäin tyytyväisiä finaalin nopeaan kierrokseen, joka toi meille toisen sijan,” Juho kertaa sosiaalisen median kanavallaan. Pari nousi tällä Norjan kakkostilallaan maailmanrankingin kärkeen.

Myös muut suomalaisparit suoriutuivat urakastaan mainiosti, helsinkiläiset Masi Saurén – Anna Tyutyunyuk sijoittuivat samassa kilpailussa viidenneksi ja tamperelaiset Samuli Kalliala – Pinja Sarviluoma kuudenneksi. Maailmanrankingissa Masi ja Anna ovat nyt kolmantena ja Samuli ja Pinja viidentenä.

Juniorien World Cupissa nähtiin myös suomalaisväriä finaalissa, sillä Kimi Manner – Nea Nousiainen räjäyttivät potin ja sijoittuivat viidenneksi. Upealla sijoituksellaan pari myös harppasi aimoloikan ylöspäin maailmanrankingissa sijalle 14. Harvakseltaan ulkomailla kilpaileva kouvolalainen senioripari Ari ja Soile Lilja nappasi sijan 22.

World Rock’n’Roll Confederationin (WRRC) kalenterissa on marraskuussa vielä kaksi World Cup -osakilpailua ennen joulukuista World Cup -finaalia.