Vakio- ja latinalaistanssien GP-kiertue jatkui Tampereella

JULKAISTU: 26.10.2019, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Tamperelaisen DanceLine ry:n järjestämät vakio- ja latinalaistanssien GP-kilpailut jatkoivat syyskauden kotimaisten rankingkilpailuiden sarjaa. Päivän suurimmat mitalisaaliit menivät Helsinkiin ja Tampereelle.

Yleisen luokan vakiotanssit sujuivat helsinkiläisen Lumetsin parin Eevertti Övermark – Milja Vainikka niukassa komennossa. Pari voitti finaalissa kolme tanssia ja siten koko kilpailun ennen Kaarinan Fregolinan paria Henrik Saastamoinen – Iida Johansson, joka puolestaan voitti finaalin loput kaksi tanssia. Tamperelaisen Dance Teamin pari Arto Pajunen – Aleksandra Skorodskaya otti pronssia.

Yleisen luokan latinalaistansseissa kaikkien finaalitanssien ykköseksi sekä kilpailun voittoon tanssi Vantaan Vakitaa edustava pari Miko Sirolinna – Laura Lackman ennen helsinkiläisen TK Masterin paria Markus Ranta – Alisa Heino. Pierluigi Videsott – Netta Leppiniemi (Lumets) saivat pronssia.

Nuorison vakiotansseissa voiton veivät kilpailun virolaiset vieraat Ragnar Traks – Sandra Kallas, jotka voittivat myös päivän latinalaistanssikilpailun. Kuopiolaispari Lassi Kokkonen – Saaga Bruun (Dance Flow) otti vakiotansseissa hopeaa ja latinalaistansseissa pronssia. Rodion Mudarissov – Emilia Shchurova (TK Master) saivat kaulaansa latinalaistanssien hopeiset mitalit ja Tampereen Dance Teamia edustavat Markus Kinnunen – Saana Pellinen taituroivat puolestaan vakiotanssien pronssille.

Juniorien vakiotansseissa helsinkiläisen Lumetsin parit ottivat kaksoisvoiton, kun Arseni Vorobyev – Milana Maasik pääsivät nousemaan korkeimmalle korokkeelle ja Stefan Kagadi – Maria Soitonen heidän viereensä, toiseksi korkeimmalle. Haminan Have Stepiä edustavat Aleksi Ahola – Polina Anisimova saivat pronssia.

Juniorien latinalaistansseissa Stefan Kagadi – Maria Soitonen (Lumets) ottivat päivän toisen mitalinsa ja veivät voiton ennen TanssiDansin paria Kaapo Tusa – Malin Gustafsson ja lietolaisen LaTeamin paria Elias Saastamoinen – Emmiina Alimattila.

Seniorien vakiotansseissa voiton veivät Juha ja Päivi Rautio (DanceTeam Tampere). Järjestävän seuran Jouko ja Heljä Leppälä (DanceLine) ottivat hopeaa ja Aleksi Volanen – Outi Pöntinen (Blue & White) pronssia.

Seniorien latinalaistanssien voittajiksi taituroivat Jari Laatta – Vilma Lahti (Dance Team). Hopeamitalit matkasivat Helsinkiin Petri ja Ulla Järvisen (Star) mukana ja pronssiset mitalit ojennettiin parille Kari Mustonen – Minna Virkkala (Buumi).

GP-sarjaan kuulumaton Lapsi 2 -ikäsarjan avoin kuuden tanssin erilliskilpailu oli helsinkiläisen TK Masterin parien juhlaa kolmoisvoiton arvoisesti. Tässä päivän nuorimmille tarkoitetussa kilpailussa Nikita Shchurov – Angelina Ignatyeva ottivat ykköstilan, Jelisei Zemljannikov – Vlada Sidunova saivat hopeaa ja Igor Boreysho – Jaroslava Zemljannikova pronssia.

Katso kaikki tulokset täältä

Seuraavan kerran kotimaisella rankingkilpailukiertueella matkataan Kotkaan, jossa Haminan-Vehkalahden Tanssiurheiluseura HaVe Step ry isännöi vakio- ja latinalaistanssien GP-kilpailua jo kahden viikon kuluttua, lauantaina 9.11.