Päivinen – Munne tuplavoittoon Tampereella

JULKAISTU: 20.10.2019, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Rock'n'swing -tanssit, Tulostiedotteet

Kotimainen rock’n’swing -parhaimmisto kerääntyi lauantaina Tampereelle. Tanssiseura Swing Team ry:n järjestämä kilpailu oli syksyn ensimmäinen rock’n’swing -lajien kotimainen rankingkilpailu.

Tuore boogie woogien EM-hopeamitalistipari, Boleroa edustava Juho Päivinen – Mari Munne nappasi kaksi kärkisijaa voittamalla sekä boogie woogien että buggin yleisen sarjan kilpailut. Boogie woogien EM-neloset, Cometsin pari Masi Saurén – Anna Tyutyunyuk otti boogie woogien hopeaa ja järjestävän seuran, Swing Teamin pari Samuli Kalliala – Pinja Sarviluoma boogie woogien pronssia ja buggin hopeaa. Cometsin Heikki Säteri – Salla Nuutinen taituroivat buggin pronssille.

Myös senioreissa ja junioreissa saatiin tuplavoittajat, sillä Kouvolan Terpsikerhoa edustavat Ari ja Soile Lilja veivät nimiinsä senioreiden ja Hämeenlinnan Tanssiseura Baunssia edustavat Kimi Manner – Nea Nousiainen junioreiden buggin ja boogie woogien.

Rock’n’Roll naisformaatioiden voiton vei valkeakoskelaisen Rocking Flamesin Rock Queens ennen Swing Teamin SwingStars:a. Tyttöformaatioiden voittoon taituroi Rock Girls ja hopealle Kimalteet. Molemmat formaatiot edustavat Rocking Flames:a. Pronssille tanssi järjestävän seuran SwingRockets.

Lindy Hop yleisen C-luokan voittoon tanssivat Swing Teamin Olli Rasi ja Saana Perälä, sekä Nordic Cup Buggin voittoon Swing Teamin Olli ja Anni Henttonen.

Rankingkilpailujen lisäksi kilpailupäivässä oli myös useita erilliskilpailuja ja alempien taitoluokkien kilpailuja sekä lasten kilpailuja.

Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Koko päivän kilpailutulokset ovat nähtävillä täällä