Suomalaisparit ei kärkisijoilla nuorison vakiotanssin EM-kilpailussa

JULKAISTU: 14.10.2019, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit
Eetu Lämsä ja Emilia Prykäri tanssilattialla
Eetu Lämsä – Emilia Prykäri
14.10.2019 Chisinau (MDA)
© WDSF/Helmut Roland

Nuorison vakiotanssin EM-kilpailu on käynnissä Moldovan Chisinaussa (Kishinev). Suomea kilpailussa edusti kaksi paria, tuoreet nuorison 10-tanssin suomenmestarit, ja myös keväiset nuorison vakiotanssin suomenmestarit, oululaiset Eetu Lämsä – Emilia Prykäri, sekä samoissa kilpailuissa SM-pronssia napanneet kuopiolaiset Lassi Kokkonen – Saaga Bruun.

Parin Kokkonen – Bruun kilpailu tuli päätökseen jo ensimmäisellä kierroksella ja parin sijoitus vielä toistaiseksi vahvistamattomissa tuloksissa oli 41. Lämsä – Prykäri selvisivät toiselle kierrokselle saaden lopulta sijoituksen 25. – 27. Kilpailussa oli mukana yhteensä 53 paria, jotka edustivat 31 Euroopan maata.

Kilpailu on vielä kesken, finaali alkaa klo 21:50 Suomen aikaa. Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Tuloksia voi seurata World DanceSport Federation, WDSF:n sivuilta.

Lämsä – Prykäri suuntaavat seuraavaksi nuorison 10-tanssin maailmanmestaruuskilpailuun, joka käydään tulevana lauantaina Kiovassa.