Juuso Väisänen maailmanmestaruushopealle

JULKAISTU: 13.10.2019, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Sports aerobic, Tulostiedotteet
Juuso Väisänen näyttää tuplahauiksia
Juuso Väisänen, Leiden 12.10.2019

Leidenissä, Alankomaissa, lauantai-iltana käydyt aerobicin maailmanmestaruuskilpailut päättyivät suomalaisittain hopeamitalijuhliin, kun nelinkertainen ja hallitseva euroopanmestari Juuso Väisänen sai nousta toiseksi korkeimmalle korokkeelle Belgian Jeremy Delmotten vietyä maailmanmestaruuden.

Johtoasemasta finaaliin lähtenyt hämeenlinnalainen sai finaalissa kolme ykkössijaa, kun belgialainen otti niitä neljä.

– Pettyneet fiilikset on sijoituksesta. Suoritus meni mun mielestä hienosti, mutta belgialainen paransi sen verran edellisestä suorituksesta, että meni ohi, vaikka sain kaikkien tekniikkatuomareiden ja vaikeusosatuomarin ykkössijoitukset, Juuso kertasi eilisiltaa.

Ranskan Judicael Lesmann oli kolmas.

 

 

Tuloksia:
FISAF Sports Aerobics maailmanmestaruuskilpailut Leiden (NED) 12.10.2019

  1. Jeremy Delmotte (BEL)
  2. Juuso Väisänen (FIN)
  3. Judicael Lesmann (FRA)