Juuso Väisänen maailmanmestaruuskultamitalivauhdissa

JULKAISTU: 11.10.2019, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Sports aerobic, Tulostiedotteet
Juuso Väisänen Leidenissä
Juuso Väisänen, Leiden 11.10.2019
Kuvakaappaus livestreamista tvcom.cz

Nelinkertainen euroopanmestari ja yhdeksänkertainen maailmanmestaruusmitalisti, hämeenlinnalainen Juuso Väisänen on vahvoissa asemissa Leidenissä (NED) käytävässä FISAF Sports Aerobicin maailmanmestaruuskilpailussa. Ensimmäistä maailmanmestaruuskultamitaliaan jahtaava Väisänen on semifinaalin jälkeen kärkisijalla saatuaan tuomaristolta kuusi ykkössijaa.

”Todella hyvät tunnelmat,” Juuso viestitti kilpailupaikalla matkalla kisainfotilaisuuteen. ”Tämän päivän semifinaalisuoritus meni sen verran nappiin, että pääsen valmistautumaan huomisen finaaliin selkeältä ykköspaikalta. Huomenna täytyy vielä parantaa ohjelman loppua ja toivotaan, että tällä kertaa se riittää ykköstilaan. Viime vuosien mestari Judiceal Lesmann jäi tänään neljänneksi, joten katsotaan, kuinka hän pystyy parantamaan suoritustaan huomenna. Kilpailut järjestetään kolmatta kertaa peräkkäin Hollannin Leidenissä, joten kilpailuympäristö on mukavan tuttu.”

Tuuli Matinsalon, Tiia Piilin, Jouni Viitasen ja Irina Matilaisen tavoin maailmanmestaruuskultamitalistiksi hamuavan Juuso Väisäsen finaali alkaa lauantaina klo 20 Suomen aikaa. Seuraava linbkki avautuu toisella sivustolla: Kilpailusta on live stream täällä.

Tuloksia, semifinaali:

Miehet

  1. Juuso Väisänen
  2. Jeremy Delmotte Belgia
  3. David Serafini Italia

Naiset

  1. Adela Citova Tsekki
  2. Steph Keily Australia
  3. Viktorie Prokopova Tsekki