Jouko ja Heljä Leppälä sijalle 30 ‒ 32. Seniori III vakiotanssien maailmanmestaruuskilpailussa Bilbaossa (ESP)

JULKAISTU: 11.10.2019, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit
Jouko ja Heljä Leppälä tanssin pyörteissä
Jouko Leppälä – Heljä Leppälä
Bilbao 11.10.2019
© WDSF/Reinhard Egli

Kaksinkertaiset maailmanmestarit, viidesti muilla maailmanmestaruusmitalisijoilla ollut ja maailman rankinglistalla seitsemäntenä oleva ikinuori tamperelaispari Jouko Leppälä – Heljä Leppälä kilpaili perjantaina Seniori III -ikäsarjan maailmanmestaruudesta Espanjan Bilbaossa. Jo 40 vuotta yhdessä tanssinut ja edelleen ahkerasti kilpalattioilla viihtyvä pari sijoittui vielä toistaiseksi vahvistamattomien tulosten mukaan jaetulle sijalle 30 – 32.

”Eipä ole paljon sanottavaa meidän tanssistamme tänään. Jäimme näille sijoille mielestämme suht hyvällä tanssilla,” pari kuvaili tunnelmiaan suoraan Bilbaosta. ”Taso on noussut huikeasti, mikä on tietysti hieno asia,” Jouko ja Heljä kommentoivat päivän kilpailua vankalla asiantuntemuksellaan. Pari voitti ensimmäisen suomenmestaruutensa jo vuonna 1996 ja on hallitseva Seniori III -ikäsarjan suomenmestaripari.

Kilpailu on vielä kesken ja maailmanmestaruus selviää aikataulun mukaan n. klo 22:50 Suomen aikaa. Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Tuloksia voi seurata WDSF:n tulossivulta.

Seniori III -ikäsarjaan päästäkseen parin toisen osapuolen tulee täyttää kilpailuvuoden aikana vähintään 50 vuotta ja toisen vähintään 55 vuotta. Bilbaon kilpailussa oli mukana 160 paria 23 eri maasta.