Uusi henkilö liiton toimistossa

JULKAISTU: 23.9.2019, KATEGORIAT: Yleinen

Liiton toimiston tehtävät tullaan päivittämään pian nettisivulle ”tietoa liitosta -> hallinto ja toimihenkilöt -> toimisto”.

Hei,

Olen aloittanut Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n uutena talous- ja hallintosihteerinä. Tehtävä on näillä näkymin määräaikainen vuoden 2019 loppuun.

Olen toiminut ennen tätä tehtävää monenlaisissa toimistotöissä, esim. elektroniikkateollisuudessa materiaalihallinnon parissa, teollisuudessa vientisihteerinä, kaupan alalla myyntisihteerinä sekä maanrakennusalalla toimistosihteerinä, jolloin hoidin myös palkkahallintoa. Asiakaspalvelukokemusta on kertynyt esimerkiksi apteekista sekä kirjastosta.

Vuoden 2019 alkupuolen olin taloushallinnon harjoittelijana Suomen Lentopalloliitto ry:ssä ja kesäkuussa valmistuin merkonomiksi. Sporttitalo tuli tutuksi ja erittäin mieluisaksi työympäristöksi.

Urheilun ja liikunnan tukeminen sopii arvomaailmaani täydellisesti. Olen harrastanut nuorempana balettia ja itämaista tanssia ja tällä hetkellä harrastan fitnessurheilua. Liikunta ja tanssin ilo on minulle tärkeä energian lähde.

Odotan innolla päästä käsiksi uusiin tehtäviini. Saan nähdä aitiopaikalta mitä kaikkea tanssiurheilun maailma pitää sisällään ja pääsen itsekin kehittymään tehtävien mukana!

Parhain terveisin,

Aija Nyberg

Talous- ja hallintosihteeri

Suomen Tanssiurheiluliitto ry

aija.nyberg(at)dancesport.fi

050-3817543