Suomalaispari sijalle 20 nuorison 10-tanssin EM-kilpailussa Slovakiassa

JULKAISTU: 22.9.2019, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit
Eetu Lämsä ja Emilia Prykäri tanssilattialla
Eetu Lämsä – Emilia Prykäri, Bratislava 21.9.2019 (kuva WDSF:n luvalla © Helmut Roland)

Oululaiset, omaa ikäsarjaansa kansallisesti hallitsevat suomenmestarit Eetu Lämsä – Emilia Prykäri osallistuivat myöhään lauantai-iltana päättyneeseen nuorisoikäsarjan 10-tanssin euroopanmestaruuskilpailuun Bratislavassa, Slovakiassa.

Viimeistä vuottaan nuorisossa kilpaileva pari pääsi toiselle kierrokselle ja saavutti lopputuloksissa sijan 20. Parilla on seuraavaksi edessään 10-tanssin suomenmestaruuskilpailut, jotka käydään Espoossa lauantaina 5.10.

Euroopanmestaruuden uusivat hallitsevat euroopan- ja maailmanmestarit, ja myös viimeistä vuottaan nuorisoikäsarjassa kilpailevat Vladislav Untu – Polina Baryshnikova Moldovasta. Venäjän pari Yaroslav Kiselev – Sofia Philipchuk sai hopeaa ja Tsekin pari Jakub Bruck – Marina Makarenko pronssia. Kilpailussa oli mukana 32 paria.