Latinalaistanssien maailmanmestaruus Venäjälle

JULKAISTU: 8.9.2019, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit
Armen Tsaturyan ja Svetlana Gudyno tanssilattialla
Armen Tsaturyan – Svetlana Gudyno (RUS) (kuva WDSFn luvalla)

Moskovassa järjestetyt latinalaistanssien maailmanmestaruuskilpailut päättyivät odotetusti venäläisparin juhliin. Armen Tsaturyan – Svetlana Gudyno (RUS) voittivat myöhään lauantai-iltana päättyneen kilpailun ylivoimaisesti kotiyleisönsä edessä ja pari saavutti täten toisen maailmanmestaruutensa. Vuoden 2018 alusta saakka voittamattomana pysynyt pari kertoi voittajahaastattelussa nauttineensa kilpailusta perheen ja ystävien sekä muun kotiyleisön kannustamana. Pari myös onnitteli muita kilpailijoita kehuen etenkin finaalia päivän kohokohdaksi.

Muut mitalisijat menivät Saksaan. Marius-Andrei Balan – Khrystyna Moshenska saivat viimevuotiseen tapaan hopeaa ja Timur Imametdinov – Nina Bezzubova pronssia. Molemmat parit totesivat haastattelussa olleensa tyytyväisiä omiin suorituksiinsa ja he kiittelivät yleisöä upeasta kannustamisesta.

 

 

Suomen parit Miko Sirolinna – Laura Lackman ja Konstantin Kalmar – Kastanja Rauhala
Suomalaisedustus Moskovan MM-kilpailussa

Suomesta kilpailussa oli mukana maksimiedustus, kaksi paria. Molemmat suomalaisparit jäivät valitettavasti redance-kierrokselle eivätkä jatkaneet enää 48 parhaan joukkoon. Miko Sirolinna – Laura Lackman sijoittuivat lopulta sijalle 57 – 58. ja Konstantin Kalmar – Kastanja Rauhala sijalle 67 – 68.

Italiaa edustava Oona Oinas parinsa Vito Coppolan kanssa jäi niukasti semifinaalista ja parin sijoitus oli 13. Kilpailussa oli mukana 84 paria 52 eri maasta.