Haemme talous- ja hallintosihteeriä

JULKAISTU: 7.8.2019, KATEGORIAT: Mediatiedotteet

Suomen Tanssiurheiluliitto ry on tanssiurheilun suomalainen kattojärjestö. Jäseninämme on 79 jäsenyhdistystä, joissa on yhteensä n. 12700 henkilöjäsentä sekä n. 1600 lisenssiurheilijaa. Tanssiurheiluliitto on Suomen Olympiakomitean jäsen sekä lisäksi kansainvälisistä lajiliitoista World DanceSport Federation:n, World Rock’n’Roll Confederation:n, Dance Sport Europe:n ja Fisaf International:n jäsen.

Lajiliittomme piiriin kuuluvat tanssilajeista vakio- ja latinalaistanssit, rock’n’swing –tanssit, disco-, street-, latino show- ja performing arts –tanssit sekä paratanssiurheilu, breaking, rivitanssi ja sports aerobics. Tanssiurheilu sai vuonna 2018 yhteensä 45 mitalia kansainvälisistä arvokilpailuista eri lajeissa.

Haemme toimistollemme Helsingin Pitäjänmäelle talous- ja hallintosihteeriä 31.12.2019 saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Nykyisen taloussuunnittelijan siirtyessä loppuvuodeksi entistä suuremmalla panoksella kansainvälisiin tehtäviin haemme Tanssiurheiluliittoon itseohjautuvaa, tanssiurheilusta kiinnostunutta ja yleisesti urheilun toimintaympäristöä seuraavaa, IT- ja kielitaitoista sekä huolellista ja täsmällistä henkilöä vastaamaan erityisesti liiton hallinnon ja taloushallinnon tehtävistä. Tehtävään tulee liittymään myös ilta- ja viikonlopputöitä, joten hakijalta edellytetään joustavuutta työajan suhteen.

Käyttämämme taloushallinnon ohjelmisto on Visma Netvisor ja teemme taloushallinnon osalta yhteistyötä Rantalainen Oy:n kanssa. Hallinnon tehtäviin kuuluvat jäsenkokousten ja hallituksen kokousten valmistelu, päätösten toimeenpano ja arkistointi. Lisäksi työhön kuuluu lajijaosten ja valiokuntien työn tukemista, päivittäisiä rutiineja jäsenseurojen asiakaspalvelussa, sekä liiton viestintää ja markkinointia.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään 15.8.2019 mennessä osoitteeseen raija.vuorinen (ät) dancesport.fi. Todistuskopioita ei tarvitse lähettää, ne pyydetään haastatteluihin kutsuttavilta. Haastattelut järjestetään viikoilla 34 – 35. Työ alkaa mahdollisimman pian.