Ehdota Vuoden tanssiurheiluteko -palkinnon saajaa

JULKAISTU: 18.6.2019, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Suomen Tanssiurheiluliitto jakaa vuosittain Vuoden tanssiurheiluteko -palkinnon henkilölle, seuralle, joukkueelle tai ryhmälle, joka erinomaisella ja merkityksellisellä tavalla edistää tanssiurheilun sekä seuratoiminnan hyvinvointia, yhteisöllisyyttä, yhteishenkeä ja yhteistoimintaa. Parhaimmillaan teko on tanssin iloa ja riemua, saa hymyn huulille ja pilkettä silmäkulmaan.

Kyseessä on kiertopalkinto, joka jaetaan palkinnon saajan lajiryhmän syksyn arvokilpailu tai muussa vastaavassa tapahtumassa seuraavalle Tanssiurheiluteon tekijälle.

Ilmianna ehdokas Vuoden tanssiurheiluteko -palkinnon saajaksi viimeistään 30.9.2019

Seurat ja jäsenistö voivat ”ilmiantaa” ehdokkaita Vuoden tanssiurheiluteko -palkinnon saajaksi. Lähetä tiedot ehdokkaastasi viimeistään ma 30.9.2019.

Linkki avautuu toisella sivustolla: Lomake: Ehdotus Vuoden tanssiurheiluteko -palkinnon saajaksi

Palkinnon saajan valitsee Suomen Tanssiurheiluliiton seuratoimintavaliokunta yhdessä edellisen palkinnon saajan kanssa.

Vuoden 2018 voittaja Kotkan Hyrrien nostalgiajoukkue

Vuoden tanssiurheiluteko -palkinto jaettiin ensimmäisen kerran 2018, jolloin sen sai Kotkan Hyrrien aikuisten nostalgiajoukkue. Nostalgiajoukkueeseen oli kutsuttu mukaan henkilöitä ja pareja, jotka olivat jättäneet varsinaiset tanssikilpailulattiat jo taakseen. Joillakin kilpailu-urasta oli kulunut useitakin vuosia. Palkinto ojennettiin seuran järjestämissä 10-tanssin SM-kilpailuissa 13.10.2018.

Aloitteen palkinnon jakamisesta Suomen Tanssiurheiluliiton puolesta tekivät Harri ja Niina Antikainen, ja kiertopokaalin on lahjoittanut Balanssi Studiot.