Vakio- ja latinalaistanssien suomalaistuloksia Kosicesta EM- ja maailmanmestaruuskisoista

Slovakian Kosicessa kisattiin 8. – 9. kesäkuuta vakio- ja latinalaistanssien kansainvälisiä arvokilpailuita, joissa mukana oli neljä suomalaisparia.

Saaristo ja Haataja ensimmäisissä 10-tanssin EM-kisoissaan

Jaakko Saaristo ja Anne Haataja tanssilattialla
Jaakko Saaristo – Anne Haataja vakiotanssien SM-kisoissa 2019

Jaakko Saaristo ja Anne Haataja (DSC Oulu) edustivat Suomea ensimmäistä kertaa 10-tanssin Euroopan mestaruuskilpailuissa. Pari sijoittui 7.6. järjestetyssä kilpailussa 23. sijalle.

Kilpailun tulokset:

1. Daniil Ulanov – Kateryna Isakovych, Kypros
  2. Semen Khrzhanovskiy – Elizaveta Lykhina, Venäjä
  3. Earle Williamson – Veronika Myshko, Ukraina

Linkki avautuu toisella sivustolla: Katso tulokset 10-tanssin EM-kilpailuista

Kolme suomalaisparia Seniori II:n latinalaistanssien MM-kisassa

Parit Petri Järvinen - Ulla Järvinen, Mikko Mättö - Anna Joupila-Mättö ja Mika Heikkinen - Ella TikkanenSeniori II:t kisasivat maailmanmestaruustittelistä lauantaina 8.6., mukana oli myös kolme suomalaisparia.

Suomen-tiimin parhaan tulokset tekivät Petri Järvinen – Ulla Järvinen (Star, Helsinki), jotka tanssivat kolmannelle kierrokselle ja sijalle 21. Mikko Mättö – Anna Joupila-Mättö (J&V, Kuopio) sijoittuivat 29., ja Mika Heikkinen – Ella Tikkanen (Bolero, Turku) olivat jaetulla 41. sijalla.

”Oli hienoa ja hikistä edustaa Suomea maailmanmestaruuskisoissa 30 asteen helteessä. Virtaa silti riitti,” parit viestittivät kisan jälkeen.

Tulokset:

1. Frantisek Beres – Miriam Beresova, Slovakia
  2. Carlos Cirera – Eva Nieto, Espanja
  3. Sergey Makarenko – Anna Makarenko, Venäjä

Linkki avautuu toisella sivustolla: Katso tulokset Seniori II latinalaistanssien MM-kilpailuista