Tuloksia Seniori I 10-tanssin maailmanmestaruuskisoista 2019

JULKAISTU: 4.6.2019, KATEGORIAT: Tulostiedotteet
Aleksi Volanen ja Outi Pöntinen tanssilattialla
Aleksi Volanen – Outi Pöntinen

Seniori I -ikäsarjan 10-tanssin maailmanmestaruudet ratkottiin Unkarissa Szombathelyssä 1. kesäkuuta. Suomalaisedustus tuli pääkaupunkiseudulta, kun mukana olivat Aleksi Volanen ja Outi Pöntinen (Blue&White, Helsinki) sekä Pasi Rautio ja Minttu Pajunen (Volta, Helsinki).

Volanen ja Pöntinen tanssivat hienosti sijalle 17.  ”Oli ihana tanssia upeissa puitteissa. Emme ihan yltäneet tulostavoitteeseemme, mutta olimme tyytyväisiä tanssiimme”, summaavat Volanen ja Pöntinen kisakokemusta.

Raution ja Pajusen sijoitus oli 29. ”Tulos ei ollut odotettu, mutta taso oli kova. Kauteen mahtuu paljon uutta asiaa, joka ei ole vielä tulostunut tekemiseen, mutta luotamme siihen, että suunta on oikea”, kommentoivat Rautio ja Pajunen.

Kilpailun voitto meni Saksaan parille Erik Heyden – Julia Luckow, jotka kirkastivat näin edellisvuoden hopeamitalinsa. Hopealle tanssivat vuoden 2018 maailmanmestarit Simon Sorin Dumitru – Constantinescu Florentina Romaniasta ja pronsille viime vuonna neljänneksi sijoittuneet Yevgen Dmytrenko – Mery Lenz Argentiinasta. Kisaan osallistui yhteensä 37 paria.

Linkki vautuu toisella sivustolla: Seniori I 10-tanssin maailmanmestaruuskilpailujen tulokset

Parit Aleksi Volanen - Outi Pöntinen ja Pasi Rautio - Minttu Pajunen hymyilevät Suomen liput käsissään