Pyykkönen ja Harju palasivat Saksasta kolmen kultamitalin kanssa

JULKAISTU: 4.6.2019, KATEGORIAT: Tulostiedotteet

Timo Pyykkönen ja Tuuli Harju iloisina kultamitalit kaulassaTimo Pyykkönen ja Tuuli Harju tekivät hattutempun Para Dance Sport Mainhatten Cupissa Frankfurtissa Saksassa: he tanssivat voittoon kaikissa kolmessa luokassa: latinalaistansseissa, vakiotansseissa ja Freestyle-luokassa.

”Kolme kultaa, kolme kilpailua. Onpa muikea olo!”, pari hehkuttaa. ”Tästä ropisee mukavasti pisteitä maailmanrankingissa.”

Pyörätuolitanssijat kisaavat pystytanssijoille tuttujen vakio- ja latinalaistanssien lisäksi Freestyle-luokassa, jossa parit voivat vapaammin ilmaista itseään ja luoda persoonallisen tanssiesityksen.

”Latinalaistansseissa semifinaali tuntui vaikealta, mutta paransimme loppua kohti. Kokonaisuutena kilpailu onnistu todella hyvin, vaikka helteinen viikonloppu toi omat haasteensa”, Pyykönen ja Harju summaavat World ranking -kilpailuviikonlopun suorituksia.

”Kiitos myös tukijoillemme. Hienoa, että olette tukenamme!”

Tulevana viikonloppuna Pyykönen ja Harju kisaavat Tanskassa, ja sen jälkeen seuraavat kisat ovatkin kotimaan parketilla. Tampereella nimittäin järjestetään World ranking -tasoiset kisat elokuun ensimmäisellä viikolla. Linkki avautuu toisella sivustolla: Lue lisää: Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC)