Toisen edustusparin kulut korvattu virheellisesti vakiotanssien EM-kisoissa

JULKAISTU: 30.5.2019, KATEGORIAT: Vakio- ja latinalaistanssit, Yleinen

Suomen Tanssiurheiluliitto maksoi virheellisesti toukokuussa 2019 Latviassa järjestetyissä vakiotanssien Euroopan mestaruuskilpailuissa kahden edustusparin matkakulut. Liittohallituksen päätöksen (16.12.2017) mukaan liitto korvaa vain ykkösparin ja mahdollisen huoltajan (alaikäiset kilpailijat) kilpailumatkan kulut ja toinen pari maksaa kulut itse.

Liiton säännöissä tai toimintatavoissa edustusparien kilpailumatkakulujen korvaamisessa ei ole tapahtunut muutoksia, joten jatkossa korvataan edelleen vain ykkösparin kulut eikä korvauksia myöskään myönnetä takautuvasti jo kilpailleille kakkospareille.

Pahoittelemme tapahtunutta ja siitä mahdollisesti aiheutuneita epäselvyyksiä.

Suomen Tanssiurheiluliitto