Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk boogie woogien maailmancupin osakilpailuvoittoon

JULKAISTU: 18.5.2019, KATEGORIAT: Kilpailutiedotteet, Rock'n'swing -tanssit, Tulostiedotteet

Helsinkiläiset Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk voittivat 18.5.2019 Moskovassa järjestetyn boogie woogien maailmancupin osakilpailun. Pari edustaa tanssiseura Rock’n’roll Dance Club Cometsia.

Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk tanssilattialla

Karsintakierroksella Saurén ja Tyutyunyuk olivat toisia, mutta tuomarit lähettivät heidät semifinaalin kärkipaikalta finaaliin.Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk hymyilevät voitokkaina palkintopokaalit ja ruusut käsissään

”Tanssimme tasaisen onnistuneet vedot jokaisella kierroksella, mikä on meille harvinaista”, pari kommentoi kisakokemustaan voiton jälkeen.

Tämä oli vuoden kolmas osakilpailu, ja Saurénin ja Tyutyunyukin tulokset ovat olleet noususuhdanteisia. Edellinen maailmancupin kisa järjestettiin huhtikuussa rock’n’swing-tanssien Pohjoismaisen mestaruuskisan yhteydessä Järvenpäässä. Saurén ja Tyutyunyuk olivat tuolloin sekä PM-kisan että maailmancupin osakilpailun neljänsiä. Ennen Moskovan cup-osakilpailua Saurén ja Tyutyunyuk olivat maailmanrankingin kuudensia.

”Tähän kilpailuun muutimme taktiikkaa. Aikaisemmissa kisoissa emme ole täysin onnistuneet, mutta nyt valitsimme oikean narun. Voitto tuli, ja se tuntuu hyvältä!”

Kyseessä on parin ensimmäinen voitto kansainvälisistä kilpailuista. ”Tätä hetkeä olemme odottaneet monta vuotta. Nyt se tuli, ja nyt nautitaan!”

Samuli Kalliala ja Pinja Sarviluoma hymyilevät palkintopokaalit ja kukkakimput käsissään
Samuli Kalliala ja Pinja Sarviluoma olivat maailmancupkisan kuudensia.

Toinen kisaan osallistunut suomalaispari, maailmanrankingin yhdeksänneksi sijoitetut Samuli Kalliala – Pinja Sarviluoma (Swing Team, Tampere) olivat kuudensia.

”Päivän ensimmäiset kierrokset eivät olleet omaa parastamme, mutta onnistuimme kuitenkin seuraavilla kierroksilla paremmin ja saavutimme tavoitteemme pääsemällä finaaliin. Olemme erittäin tyytyväisiä finaalin hitaaseen kierrokseen”, Kalliala ja Sarviluoma raportoivat.

Suurimmat kiitokset huikealle kannustusjoukolle niin paikan päällä kuin koti-Suomessakin!”

Moskovan maailmancupin hopea- ja pronssimitalit menivät Ruotsiin. Toisella sijalla Jonathan Haug – Emma Danielsson, kolmansina Viktor Edlund – Wilma Edlund.

Linkki avautuu toisella sivustolla: Kilpailun tulokset World Rock’n’Roll Confederation WRRC:n sivuilla