Tanssiurheilija-verkkolehti 1/2019 ilmestynyt

JULKAISTU: 17.5.2019, KATEGORIAT: Yleinen

Tanssiurheilija-verkkolehti 1/2019 on julkaistu

Suomen Tanssiurheiluliitto on julkaissut Tanssiurheilija-verkkolehden 1/2019. Mukana mm. kuulumiset loppukevään kotimaisista arvokisoista, boogie woogien Pohjoismaiden mestareiden fiilikset voiton jälkeen, asiantuntijoiden analyysia vakiotanssien SM-kisoista sekä kokemukset vakio- ja latinalaistanssikisoissa pilotoidusta AJS-pisteytysjärjestelmästä.

Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:

Lue lehti ja laita linkki jakoon myös muille tanssiurheilusta kiinnostuneille!

Linkki avautuu toisella sivustolla:

Tanssiurheilija 1 2019

Link below opens on another site:

testissä uudenlainen sisältö ja julkaisualusta

Testaamme nyt Tanssiurheilija-lehdestä uutta verkkolehtiversiota. Lehti on tiivis katsaus menneisiin kuukausiin tanssiurheilukilpailuissa sekä Suomen Tanssiurheiluliiton toiminnassa.

Menneinä vuosina julkaistuun, painettuun lehteen verrattuna tämän verkkolehden sisältö on totuttua suppeampi, sillä lehteä toteutetaan kevyemmin resurssein. Uuden sisältöformaatin lisäksi testissä on myös uusi verkkojulkaisualusta, joka mahdollistaa mm. linkkien lisäämisen lehteen.

Lehteä kehitetään palautteesi perusteella

Miltä lehti sinusta vaikuttaa? Linkki avautuu toisella sivustolla: Anna palautetta! Suunnittelemme saamamme palautteen ja lehden lukijamäärien perusteella lehden jatkoa, julkaisutiheyttä ja sisältöä.