Suomalaistuloksia vakiotanssien EM-kilpailusta 11.5.

Parit Jaakko Saaristo - Anne Haataja ja Eevertti Övermark - Milja Vainikka

Vakiotanssien Euroopanmestaruustitteleistä kilpailtiin menneenä viikonloppuna Salaspilsissa Latviassa. Kisaan osallistuivat Suomesta Jaakko Saaristo – Anne Haataja (DSC Oulu) sekä Eevertti Övermark – Milja Vainikka (Lumets, Helsinki).

Saaristo ja Haataja tanssivat toiselle kierrokselle ja jaetulle sijalle 41 – 42. Tämä oli parin ensimmäinen yhteinen vakiotanssien EM-kilpailu.

”Olemme erittäin tyytyväisiä kisapäivään onnistuimme sekä tanssillisesti että tuloksellisesti. Kisapaikka oli upea!”

Övermark ja Vainikka sijoittuivat ensimmäisissä yhteisissä kansainvälisissä arvokisoissaan jaetulle sijalle 51 – 52

”Kisasta jäi käteen hieno kokemus. On inspiroivaa nähdä ja kisata maailman huippujen kanssa! EM-kisoissa oli mahtavat kisajärjestelyt ja puitteet!”

Onnea sijoituksista ja ennen kaikkea onnistumisen kokemuksista merkittävissä arvokisoissa!

Voitto liettuaan: uudet euroopan mestarit Evaldas Sodeika ja Ieva Zukauskaite

EM-titteli meni uudelle parille, kun kilpailun voittivat liettualaiset Evaldas Sodeika – Ieva Zukauskaite. Pari on ollut EM-hopealla vuodesta 2016 saakka, mutta edellisen mestariparin Dmitry Zharkov – Olga Kulikova lopetettua amatööriurheilu-uransa, paikka aukesi uusille voittajille.

EM-hopea meni edellisvuoden pronssimitalisteille Francesco Galuppo – Debora Pacini Italiasta ja pronssille tanssivat Evgeny Moshenin – Dana Spitsyna Venäjältä.

Linkki avautuu toisella sivustolla: Katso vakiotanssien EM-kilpailun tulokset