Terveiset Seniori I vakiotanssien maailmanmestaruuskilpailuista Berliinistä

Parit Harri Harjula - Sanna Kakko ja Pasi Rautio - Minttu Pajunen Suomen lippuineenPääsäisviikonloppuna tanssittiin Seniori I -ikäsarjan vakiotanssien maailmanmestaruuskilpailut Berliinissä Saksassa. Kilpailuun osallistui yhteensä huikeat 192 paria ympäri maailmaa.

Suomen senioripareista mukana olivat Harri Harjula – Sanna Kakko (Vakita) ja Pasi Rautio – Minttu Pajunen (Volta).

Harjula – Kakko ylsivät jaetulle 74. sijalle.

”Ensimmäisissä yhteisissä maailmanmestaruuskisoissa ja todella kovassa seurassa tanssimme mielestämme tämän hetkistä parasta omaa tanssiamme. Joten pakko olla tyytyväinen! Tästä on hyvä jatkaa”, Harri ja Sanna raportoivat.

Pari lähettää terveiset myös kaikille Suomen senioritanssijoille: ”Lähtekää rohkeasti ulkomaille kokemaan, millainen kansainvälinen taso on!”

Raution ja Pajusen sijoitus oli jaettu 146.

”Iso lattia toimi meille, ja saimme hyvää vauhtia tuleviin 10-tanssin maailmanmestaruuskilpailuihin”, kommentoivat Pasi ja Minttu. Seniori I -ikäsarjan 10-tanssin maailmanmestaruuskilpailut järjestetään 1.6. Unkarissa.

 

Maailmanmestaruus Venäjälle

Seniori I -ikäsarjan vakiotanssien maailmanmestaritittelin veivät Dmitry Vorobiev – Oxana Skripnik Venäjältä. Vuonna 2017 pari oli maailmanmestaruushopealla. Toisena edellisvuoden maailmanmestaruusvoittajat Fabian Wendt – Anne Steinmann Saksasta ja kolmantena edellisvuoden hopeamitalistit Corentin Normand – Laura Lozingue Ranskasta.

Alla oleva linkki avautuu toisella sivutsolla:

Katso kilpailun tulokset

WDSF:n lippu ja osallistujamaiden edustajat lippuineen