Viikonloppuna kisakuhinaa: vakiotanssien SM 13.4. ja rock’n’swing-tanssien GP 14.4.

Tulevana viikonloppuna hellitään tanssiurheilun ystäviä: kumpanakin päivänä on tarjolla kotimaiset arvokisat! Lauantaina 13.4. kilpaillaan vakiotanssien suomenmestaruuksista Mikkelissä, ja sunnuntaina 14.4. Suomen parhaat rock’n’swing-tanssijat mittelevät GP-kiertueen toisessa osakilpailussa Kotkassa osana Tanssin Jukebox -tapahtumaa.

Vakiotanssien SM-kilpailut lauantaina 13.4.2019 Mikkelissä

Vakiotanssien SM-kilpailujen mainosMikkelin Urheilutanssijat järjestää vakiotanssien suomenmestaruuskilpailut lauantaina 13.4.2019 Mikkelissä. Kilpailussa ratkaistaan suomenmestaruudet neljässä ikäsarjassa: aikuiset, nuoriso, seniorit ja juniorit.

Vakio- ja latinalaistanssien SM-kisassa mukana yhteensä noin sata paria. Kilpailuun ovat ilmoittautuneet vuoden 2018 Suomen mestarit kaikista ikäsarjoista: aikuisten Anton Kurttila – Nina Anderson (Tanssiklubi Master, Helsinki), nuorison Eetu Lämsä – Emilia Prykäri (DSC Oulu) ja senioreiden Juha Rautio – Päivi Rautio (Step, Tampere). Junioreissa tullaan varmasti näkemään uudet voittajat, sillä vuoden 2018 junioreiden SM-voittajat kisaavat nyt Nuoriso-sarjassa.

Mitalit jaetaan kuitenkin vasta tiukan kisapäivän tuloksena, sillä jokaisen ikäsarjan top10-rankingistä on yhdeksän tanssiparia mukana ja lisäksi kärkitanssijat saavat haastajia uusista pariyhdistelmistä ja vuosittain ikäsarjasta seuraavaan siirtyvistä pareista.

Vakiotanssien SM-kilpailut la 13.4.2019
Rantakeitaan liikuntasali, Rantakylä, Mikkeli
Karsinnat klo 10, semifinaalit klo 13.30 ja finaalit klo 15.30

Liput: aikuiset 20 e / eläkeläiset 15 e / lapset (7–15-v.) 10 e, alle kouluikäiset ilmaiseksi / perhelippu 40 e (2 aik + 2 lasta)
(Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla:) Lippuja voi ostaa ennakkoon: www.nettilippu.fi tai paikan päältä.

Elä mukana SM-huumassa livestreamin välityksellä

Jos et pääse paikalle Mikkeliin kannustamaan suosikkiasi, voit nauttia tanssista livestreamin välityksellä. (Seuraavat linkit avautuvat toisella sivustolla:) Klikkaa kilpailupäivänä osoitteeseen www.tanssi.tv tai youtubeen,

Alla olevat linkit avautuvat toisella sivustolla:

Kilpailun sivut
Kilpailun Facebook-tapahtuma

 

Tanssin Jukebox -tapahtuma su 14.4. Kotkassa

Tanssiklubi Kotkan Hyrrien järjestämä Tanssin Jukebox -tapahtuma su 14.4. tuo Kotkaan satoja tanssiurheilijoita ja tanssin harrastajia. Päivän aikana järjestetään rock’n’swing-tanssien Grand Prix -kisa, vakio- ja latinalaistanssien seurakilpailu sekä Kotkan Hyrrien kevätnäytös.

Tanssin Jukebox su 14.4.2019
Karhulan koulu, Vesivallintie 16, Kotka

Liput: aikuiset 10 e / opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet 5 e / alle 7-vuotiaat maksutta

Rock’n’swing-tanssien Grand Prix -kisassa lattialla Suomen huiput

Osana tapahtumaa järjestetään rock’n’swing-tanssien Grand Prix 2019 -kiertueen kolmas osakilpailu. Suomen parhaat parit kisaavat boogie woogiessa, buggissa, rock’n’rollissa ja lindy hopissa. Lisäksi erilliskilpailuna fusku ja rockabilly. Parketilla on nähtävissä vauhtia ja hurjia akrobatiatemppuja, kun kansainvälisestikin menestyneet parit kilpailevat GP-osakilpailuvoitosta.

GP-kisan lomassa myös eritasoiset ja eri-ikäiset rock’n’swing-tanssijat ottavat mittaa toisistaan. Ikäsarjoja on lapsille, junioreille, aikuisille ja senioreille, ja taitotasot alkavat alimmasta, D-tason kilpailusta.

Alla olevat linkit avautuvat toisella sivustolla:

Kilpailujen Facebook-tapahtuma