Ilmoita seurasi tapahtuma Unelmien liikuntapäivään pe 10.5.

JULKAISTU: 3.4.2019, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Olympiakomitean koordinoima valtakunnallinen Unelmien liikuntapäivä perjantaina 10.5. on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop-up päivä. Ideoi seurassasi tai yhteistyössä jonkin toisen tahon kanssa tapahtuma ja ilmoita se osaksi Unelmien liikuntapäivän ohjelmaa.

Vuoden 2019 teemana on eri-ikäiset yhdessä liikkeellä. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan yhdessä ja löytämään uusia tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivä järjestetään neljättä kertaa. Vuonna 2018 Unelmien liikuntapäivän tapahtumat liikuttivat yli sataatuhatta suomalaista.

Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health -päivää. Sitä ovat edistämässä monet liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatiot. Kokonaisuutta koordinoi ja tapahtumasivustoa ylläpitää Suomen Olympiakomitea.

Lisätietoa tapahtumasta (linkit avautuvat toisella sivustolla):

Toimi näin:

1. Ideoi tapahtuma. Se voi olla puistojumppaa, työpaikkaliikuntaa, kaikenikäisten harrastajien yhteisiä harjoituksia, huoltajien kutsumista mukaan lasten treeneihin tai vaikkapa kaikille avoin lajikokeilu. Kaikki tavat osallistua ovat oikeita!

2.  (Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla:) Ilmoita tapahtumasi mukaan karttapalveluun. Näin kaikki voivat löytää tapahtuman.

3. Kerro tapahtumastasi verkostoillesi ja sosiaalisessa mediassa sekä kannusta kaikki mukaan. Tapahtuman virallinen hashtag on #unelmienliikuntapäivä.

4. Nauti yhdessä liikkumisesta 10.5.!

Mainos Unelmien liikuntapäivä 0.5. Liikutaan yhdessä!