Seurojen Open Forum -keskustelutilaisuuden 16.3. materiaalit

JULKAISTU: 26.3.2019, KATEGORIAT: Koulutustiedotteet, Seuratiedotteet, Yleinen

Open Forum -keskustelu- ja tiedotustilaisuus seuroille la 16.3.

Tanssiurheiluliitto järjesti jäsenseuroilleen la 16.3. Open Forum -keskustelu- ja tiedotustilaisuuden.Tapahtuman teemoina olivat Tähtiseurojen aikuisten osa-alueen ohjelma, kokemukset vakio- ja latinalaistanssien uudesta kilpailujärjestelmästä sekä STUL:n vakio- ja latinalaistanssien koulutuspolut.

Jos et päässyt paikalle, voit tutustua alustajien materiaaleihin (materiaalit saatavilla toimistolta, poistettu jaosta saavutettavuusvaatimusten takia 14.4.2021) tai (seuraava linkki avautuu toisella sivustolla) katsoa tapahtuman tallenteen STUL:n YouTube-kanavalta.

  • Tähtiseuran aikuisten osa-alueen ohjelma ja kehittämispolku
    Ulla Nykänen, Olympiakomitea
  • Kokemuksia vakio- ja latinalaistanssien uudesta kilpailujärjestelmästä
    Seppo Poikulainen, STUL, vakio- ja latinalaistanssijaoksen jäsen
  • Tanssiurheiluliiton koulutuspolut ja -sisällöt
    Harri Antikainen, STUL, koulutustyöryhmän puheenjohtaja

Open Forum on Tanssiurheiluliiton jäsenseuroilleen järjestämä tapahtuma, jossa keskustellaan ajankohtaisista seurojen toiminnan kehittämiseen liittyvistä teemoista. Mukana tanssin, seuratoiminnan ja kilpa- ja harrasteurheilun asiantuntijoita, liiton edustajia sekä tärkeimpänä toivottavasti mahdollisimman suuri joukko teitä seurojen edustajia. Tervetuloa keskustelemaan ja edistämään yhteisiä asioita!

Seuraava Open Forum järjestetään lauantaina 8.6. Silloin aiheena on seuran jäsenhankinta ja markkinointi. Lisätietoa lähempänä, mutta varaa aika jo kalenteriisi!