Kunnossa kaiken ikää -tuen haku 31.3.2019 saakka

JULKAISTU: 19.3.2019, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma myöntää taloudellista tukea terveysliikunnan järjestämiseen hanketukihaun kautta.

Hanketukea jaetaan paikallisille toimijoille, jotka järjestävät aloittelijoille sopivaa liikuntatoimintaa sekä kehittävät keinoja kannustaa terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikuntaharrastuksen pariin. Hanketuella voi esimerkiksi kouluttaa ohjaajia tai perustaa uusia liikuntaryhmiä, joissa järjestetään matalan kynnyksen liikuntatoimintaa aikaisemmin vain vähän tai ei lainkaan liikkuneille henkilöille.

Kevään KKI-haku päättyy 31.3.

Hanketuen hakuajat ovat 1. – 31.3. sekä 1. – 30.9. Maaliskuun hakukierroksella tukea haetaan käytettäväksi ajalle 1.6. – 31.12.2019.

Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:
Tuen myöntämisen kriteerit, hakuohjeet ja hakulomake löytyvät KKI-ohjelman verkkosivuilta

Vuoden 2018 KKI-hankkeena Easy Dance Club

Vuoden 2018 KKI-hanketukihaun yhteydessä STUL järjesti jäsenseuroilleen avoimen haun, jossa seurat pääsivät tekemään oman ehdotuksensa liikuntaohjelmasta, joka hankevuoden jälkeen levitetään jäsenseuroille täydentämään näiden palvelutarjontaa ja edistämään jäsenhankintaa. Kohderyhmänä oli KKI-hankkeen mukaisesti liikuntaharrastustaan aloittavat aikuiset.

Hallitus valitsi kuopiolaisen Tanssiseura J&V:n ehdotuksen yhteistyöhankkeeksi. Easy Dance Club (EDC) on uudenlainen tanssimuoto: Kyseessä on paritanssin muoto, jota tanssitaan ryhmämuodostelmassa.Ohjelmassa käytetään tuttuja ja helppoja askelkuvioita eri tansseista. ESC ei ole kuitenkaan vakio- tai latinalaistanssia. Siksi ohjelma sopii erityisen hyvin vasta-alkajille, sillä pääosassa ovat yhteisöllisyys, liike, ilo ja tanssin riemu, ei tanssitekniikka.

Lue lisää Easy Dance Clubista