Liittohallituksen päätöksiä 3.3.2019

JULKAISTU: 7.3.2019, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Liittohallitus vahvisti VL tuomarilisenssien nimitykset kilpailuluokituksen mukaiseksi: C-lisenssi (seurakilpailut), B-lisenssi (valtakunnalliset kilpailut) ja A-lisenssi (GP/IKM/SM-kilpailut).

Kokouksessa vahvistettiin uudet perusteet STUL ry:n ansiomerkkien myöntämiseksi. Perusteet tulevat liiton verkkosivulle pian. Toimisto valmistelee myös hakulomakkeen, joka noudattaa perusteita pronssisen, hopeisen ja kultaisen ansiomerkin osalta.

Viestintä- ja markkinointivaliokunnan vuoden 2019 toimintaan liittyvät erilliset tehtävät vahvistettiin. Mm. sähköinen lehti ilmestyy vuoden aikana muutaman kerran, kuvapankkia kerätään ja kilpailutapahtumien streamaukseen tulee ohjeistusta myös Teoston osalta.

Liittohallitus päätti, että liiton vapaakortit (pääsy liiton kilpailuihin maksutta) myönnetään liittohallitukselle, jaosten, valiokuntien ja työryhmien puheenjohtajille, VALin ja RS-jaosten jäsenille, seurakehittäjälle, VL ja RS-lajipäälliköille ja toimistolle.

Dancecoren kehittämistyö jatkuu ja sen tilasta tulee liiton puheenjohtajalta erillinen tiedote. Samoin liittohallituksen kokouksessa käytiin keskustelua lisensseistä – seurojen tulee muistuttaa urheilijoitaan lisenssin lunastamisesta. Liittohallitus määräsi säätöjen mukaisesti 80 e sakon seuralle, jonka pari osallistui kilpailuun lisenssittä.