Vakio- ja latinalaistanssien GP-kilpailut la 2.3. Vaasassa

JULKAISTU: 26.2.2019, KATEGORIAT: Kilpailutiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

SuoTapahtuman mainosmen vakio- ja latinalaistanssien huiput saapuvat Vaasan Variskaan lauantaina 2.3.2019, kun Tanssiurheiluseura Rolling ry järjestää Vaasan Sähkö Grand Prix -kilpailut. Kyseessä on vakio- ja latinalaistanssien GP 2019 -kiertueen toinen kisa.

Vaasan Sähkö Grand Prix – vakio- ja latinalaistanssit
lauantaina 2.3.2019
Variska, Vanhan Vaasan katu 20, Vaasa

Karsinnat alkavat kello 10:00 ja finaalit 12:00.

Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:

Katso tarkka aikataulu

Kilpailuun on ilmoittautunut 92 paria.

Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:

Tutustu osallistujalistaan

GP-kisan ulkopuolisena erilliskilpailuna järjestetään lapsi 2 -ikäisten E–D-taitotason sarja ja seniori 3 -ikäisten C–A-taitotason sarja, joten katsojilla on mahdollisuus nähdä eri-ikäisten ja -tasoisten tanssijoiden suorituksia.

Vaasalaiset tulevaisuuden lupaukset Thomas ja Jennie Ahti ensimmäisissä GP-kisoissaan

Tuleva kilpailu on jännittävä kisakokemus 13-vuotiaalle vaasalaiselle kaksosparille Thomas ja Jennie Ahdille, jotka osallistuvat ensimmäistä kertaa Grand Prix -tason kisaan. He osallistuvat junioreiden ikäsarjassa sekä vakio- että latinalaistansseihin. Sisaruksilla on motivaatio ja tavoitteet korkealla, ja he ovat valmentautuneet paikallisten opettajien lisäksi Oulussa ja Kuopiossa. Pari edustaa Tanssiurheiluseura Rolling ry:tä. 

Alla olevat linkit avautuvat toisella sivustolla:

Vaasan Sähkö GP:n kilpailusivut
Vaasan Sähkö GP Facebook-tapahtuma
Tanssiurheiluseura Rolling ry
Tulokset kilpailupäivänä