Merkonomitutkinto urheilun ja liikunnan parissa työskenteleville, aloitus 21.5.

JULKAISTU: 26.2.2019, KATEGORIAT: Koulutustiedotteet, Seuratiedotteet, Uutiskirje

Opiskele liiketalouden perustutkinto, merkonomi oman työsi ohessa, yhdessä muiden liikunta- ja urheilutoimijoiden kanssa.

Toukokuussa 2019 alkaa liikunta- ja urheilualan ammattilaisille räätälöity liiketoiminnan perustutkintoon (merkonomi) johtava koulutusohjelma Markkinointi-instituutissa. Alalle kohdennettua liiketalouden koulutusta on toteutettu vuodesta 2011, ja nyt alkava ryhmä on kahdeksas. Koulutuksen järjestää Markkinointi-instituutti yhteistyössä Faros & Com Oy:n ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa.

Urheilujärjestössä ja -seurassa toimiminen vaatii ammattitaitoa sekä määrätietoista otetta kehittää organisaation toimintaa haluttuun suuntaan. Usein pienen joukon harteilla on suuri vastuu koko toiminnasta. Merkonomikoulutuksessa perehdytäänkin muun muassa talouteen, asiakaspalveluun, myyntiin, markkinointiin ja viestintään.  Koulutuksessa opiskeltava asioita sovelletaan käytännönläheisesti omaan työhön ja omiin tehtäviin. Koulutuksen aluksi kartoitetaan opiskelijan oma osaaminen ja laaditaan henkilökohtaiset suunnitelmat osaamisen kehittämiselle.

Sporttimerkonomitutkinto on suunnattu urheilujärjestöjen ja -seurojen työntekijöille, ammattiurheilijoille, alan yrittäjille sekä muille urheilun ja liikunnan parissa työskenteleville. Uutta on, että hakijan ei edellytetä olevan täysiaikaisesti töissä seurassa tai liikunta-organisaatiossa, vaan koulutus sopii myös tuntityönä ryhmiä ohjaaville.

Liiketalouden perustutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto. Opiskelijalla ei saa olla aikaisempaa tutkintoa liiketalouden alalta (merkonomi, tradenomi tai KTM).

Koulutus on maksuton. Tutkinnon suorittaminen kestää 1,5 vuotta. Koulutus tehdään työn ohessa, ja se sisältää enintään 16 koulutuspäivää.

Koulutus alkaa 21.5.2019, ilmoittaudu viimeistään 15.4.2019.

Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:

Tutustu tarkemmin koulutukseen