Kysely vakio- ja latinalaistanssien kilpailujärjestelmästä seuroille

JULKAISTU: 25.2.2019, KATEGORIAT: Vakio- ja latinalaistanssit, Yleinen

Vakio- ja latinalaistanssien kilpailujärjestelmää ollaan kehittämässä edelleen kaksiportaisen uudistuksen jälkeen. Tarkoituksena on ensisijaisesti tarkastella suomenmestaruus-, ikäkausimestaruus- ja Grand Prix -kilpailujen toimivuutta ja muutostarpeita.

STUL:n vakio- ja latinalaistanssijaos on lähettänyt jäsenseurojen ilmoittamille yhteyshenkilöille kyselyn, jossa toivotaan palautetta kaksiportaisen kilpailujärjestelmän toimivuudesta sekä SM-, IKM- ja GP-kisojen muutostarpeista. Kyselyn vastausaika päättyy 24.3.

Toivomme seurojen hallitusten keskustelevan kehitystarpeista myös valmentajien ja kilpailevien parien kanssa. Tässä on oiva tilaisuus vaikuttaa kilpailujärjestelmän tulevaisuuteen!