Dopingrikkomuksesta epäillyille oikeusavustajajärjestelmä

JULKAISTU: 18.2.2019, KATEGORIAT: Kilpailutiedotteet, Seuratiedotteet

Urheiluoikeuden yhdistys on perustanut oikeusapujärjestelmän, jonka avulla dopingrikkomuksesta epäillyt urheilijat ja urheilijan taustahenkilöt voivat saada itselleen oikeudellisen avustajan asian käsittelyyn.

Oikeus avustajan saamiseen järjestelmän perusteella alkaa, kun henkilö saa Suomen urheilun eettiseltä keskukselta SUEKilta vastattavakseen selvityspyynnön epäillystä dopingrikkomuksesta.

Järjestelmän piiriin voivat hakeutua kaikki yksityishenkilöt, jotka ovat saaneet SUEKilta tiedon tai selvityspyynnön heihin kohdistuvasta dopingrikkomusepäilystä 1.2.2019 tai sen jälkeen. Omavastuuhinta on 100 euroa.

Alla oleva linkki avautuu tosiella sivustolla:

Lue lisä: Urheilijoiden oikeusavustajajärjestelmä