Suomalaisille lattari- ja vakiomitaleita Antwerpenin avoimissa 8. – 10.2.

JULKAISTU: 11.2.2019, KATEGORIAT: Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Antwerpenissä Belgiassa järjestettiin 8. – 10.2. vakio- ja latinalaistanssien avoimet kilpailut, joihin osallistui kuusi suomalaisparia. Tuomisina kaksi mitalia ja yksi finaalisijoitus – hieno aloitus parien kansainväliselle kisakaudelle!

Petri ja Ulla Järvinen voittoon seniori III -latinalaistansseissa

Petri ja Ulla Järvinen voittivat latinalaistanssien seniori III -ikäsarjan avoimen kilpailun ja sijoittuivat viidenneksi seniori II -sarjassa. Seniori III -kisaan osallistui 19 paria, ja seniori II -kisaan 16 paria.

Petri ja Ulla Järvinen hymyilevät palkintoineen

”Kilpailimme lauantaina ensimmäistä kertaa seniori III -sarjan lattareissa, ja hyvällä fiiliksellä ja nauttien voitimme kisan. Sunnuntaina jatkettiin vauhdikasta menoa, ja saavutimme viidennen sijan kovatasoisessa kisassa. Kaiken kaikkiaan oikein mukava reissu”, kommentoi Petri Järvinen kisan jälkeen.

Seniori III -latinalaiskisaan osallistuivat myös Teuvo Laine – Raija Laine, jotka tanssivat semifinaaliin ja yhdeksännelle sijalle.

Onnea Petrille ja Ullalle voitosta ja upeasta aloituksesta seniori III:n kansainvälisellä tasolla!

Menestystä vakio- ja kymppitansseissa

Jouko ja Heljä Leppälä tanssivat pronssille 54 parin joukosta seniori III-sarjan vakiotansseissa. Onnea mitalista!

Toista vuotta yleisessä ikäsarjassa kilpailevat Antti Kapanen – Ada Varstala tanssivat viidensiksi viidentoista parin kymppitanssikisassa. Latinalaistanssien yleisessä sarjassa pari oli jaetulla 21. sijalla lähes kuudenkymmenen kilpailijan joukosta.

Kilpailun vakiotanssiluokkiin osallistuivat Harri Harjula – Sanna Kakko, jotka sijoittuivat seniori I -ikäsarjassa sijalle 24, sekä uusi pariyhdistelmä Johannes Saaristo – Saimi Suomela, jotka tanssivat kahdeksansiksi vakioiden Rising Star -sarjassa.