Rock’n’swing-tanssien GP-kisakausi alkaa la 9.2.

JULKAISTU: 8.2.2019, KATEGORIAT: Kilpailutiedotteet, Rock'n'swing -tanssit

Rock’n’swing-tanssien arvokisakausi alkaa lauantaina Hämeenlinnasta, kun Suomen parhaat tanssijat kisaavat kauden ensimmäisessä Grand Prix -kisassa. Lajeina nähdään tutut boogie woogie, bugg, rock’n’roll ja lindy hop. Lisäksi erilliskilpailuna fusku, rockabilly ja rock’n’rollin duo- ja soololuokat. 

Takana on vuodenvaihteen kisatauko, jonka aikana parit ovat saaneet rauhassa kehittää tanssiaan ja hioa uusia koreografioita. Parit tulevatkin varmasti yllättämään yleisöä myös uusilla tempuilla ja kuvioilla!

Kilpailun mainos

Kilpailut käydään Aulangon Cumulus Resort -kylpylähotellin Aulanko-areenalla osoitteessa Aulangontie 93.

Kisa alkaa klo 13:00. Ensin ovat vuorossa fusku ja lindy hop sekä rock’n’rollin soolo-, duo- ja formaatiokilpailut. Myöhemmin iltapäivällä bugg, rockabilly ja boogie woogie. Kisaan osallistuu yhteensä 34 paria tai ryhmää.

Tapahtumaan voi ostaa lipun ovelta: aikuiset 10 e, 7 – 15-vuotiaat 5 e, ja nuoremmat lapset ilmaiseksi.

Alla olevat linkit avautuvat toisella sivustolla:

Tulokset julkaistaan kilpailun jälkeen Baunssin sivuilla sekä kilpailun Facebook-tapahtumassa.

Huhtikuussa rock’n’swing-tanssien pohjoismaiset mestaruuskisat

Rock’n’swing-lajien kisaajille ja lajista innostuneelle yleisölle on tiedossa upea tanssikevät! Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna Suomella ja helsinkiläisellä tanssiseura Cometsilla on kunnia isännöidä rock’n’swing-tanssien Pohjoismaiden mestaruuskisoja. Lajien SM-kisat järjestetään toukokuun alussa Turussa.

Kevätkaudella Rock’n’swing-tansseissa järjestetään vuoden 2019 aikana yhteensä neljä Grand Prix -kilpailua: huhtikuisen kisan järjestäjänä on tanssiseura Hyrrät Kotkasta, lokakuisen SwingTeam Tampereelta ja marraskuisen Terpsikerho Kouvolasta.