Kekola ja Maunuksela vakiotanssien seniori IV maailmanmestaruuskisoissa pe 8.2.

Raimo Kekola ja Soile Maunuksela kisaavat perjantaina 8.2. Seniori IV -ikäsarjan vakiotanssien maailmanmestaruudesta Antwerpenissä Belgiassa. Pari edustaa seinäjokelaista tanssiseura Botafogoa.

Maailmanmestaruuskisaan on ilmoittautunut 184 paria ympäri maailmaa. ”Mukana on tuttujen kisakumppaneiden lisäksi paljon uusia pareja, joten on kiva nähdä, mihin meidän taitomme tällä kertaa riittävät. Osallistujia on tänä vuonna huikean paljon, erityisesti italialaisia”, Kekola sanoo.

Kekola ja Maunuksela ovat osallistuneet saman ikäsarjan maailmanmestaruuskisoihin kahdesti aiemmin ja saavuttaneet kummallakin kerralla semifinaalisijan yli 120 parin joukosta.

Kotimaiset ykköset vuonna 2018

Raimo Kekola ja Soile Maunuksela palkintoineen
Raimo Kekola ja Soile Maunuksela voittivat 2018 sekä vakio-, latinalais- että kymppitanssien seniori IV -cupit.

Kotimaan kilpailuissa Kekola ja Maunuksela hallitsivat oman ikäsarjansa kilpailuja viime vuoden ajan ja voittivat vakio-, latinalais- ja kymppitanssien cup-kilpailusarjan. Kuluvan vuoden kilpailukauden he aloittivat tanssimalla hopealle sekä vakio- että latinalaistansseissa tanssiseura Dance Worldin järjestämissä vakio- ja latinalaistanssien valtakunnallisissa kilpailuissa Helsingissä tammikuun lopussa.

Parin suunnitelmissa on alkaneen vuoden aikana mitellä taitoja kansainvälisesti.
”Muutama korvamerkintä on laitettu kansainväliseen kisakalenteriin, mutta emme ole vielä kisoja vahvistaneet”, Kekola paljastaa. ”Kotimaan kilpailuissa on melko vähän kisakumppaneita, joten ulkomaiset kisat tuovat tervetullutta vaihtelua. Kun pareja on paljon, saa tanssia useamman kierroksen.”

Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:

Kilpailun tuloksia voi seurata World Dance Sport Federationin sivuilta

Antwerpenissä järjestetään tulevana viikonloppuna lisäksi muita avoimia vakio- ja latinalaistanssien kilpailuluokkia, joihin osallistuu myös suomalaisia. Onnea matkaan kaikille!