Latinalaistanssien suomenmestaruudet jaossa lauantaina Ilmajoella

JULKAISTU: 30.1.2019, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Lauantaina 2. helmikuuta 2019 kilpaillaan latinalaistanssien suomenmestaruuksista Ilmajoki-hallissa Ilmajoella. Tanssiurheiluseura Botafogo ry:n järjestämät SM-kilpailut ovat paitsi seuran 30-vuotisjuhlatapahtuma myös yksi vuoden neljästä kotimaisen vakio- ja latinalaistanssiurheilun huipputapahtumasta, joka kerää kaikki Suomen tämän hetken parhaimmat tanssiurheilijat saman katon alle tavoittelemaan mestaruuksia ja hyviä sijoituksia.

Yhteensä 95 latinalaistanssiparia on ilmoittautunut mukaan neljässä eri ikäsarjassa. Kilpailutapahtumat alkavat karsintakierroksilla klo 10. Semifinaalivaihe käynnistyy klo 13:45 ja kilpailupäivä päättyy palkintojenjakoon n. klo 17:30, jolloin ratkeavat myös Junioreiden, Nuorison, Senioreiden ja Yleisen, eli ns. Champion -luokan vuoden 2019 suomenmestaruudet ja muiden SM-mitalien uudet omistajat.

Pääsyliput ovat myynnissä kilpailupäivänä Ilmajoki-hallin ovella, hinnat aikuisilta 20 euroa, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja 7-15 -vuotiaat lapset 10 euroa. Alle kouluikäiset lapset veloituksetta. Perhelippu 50 euroa.

Parhaat yleisöpaikat ovat kilpailulattiaa ympäröivillä pöytäpaikoilla. Paikan hinta on 40 euroa/henkilö ja hinta sisältää kahvin ja kahvileipälipukkeen (2 kpl). Pöytäpaikat varataan osoitteessa ilmoittautuminen.botafogo@gmail.com. Vain nopeimmat varaajat ehtivät varmistamaan itselleen pöytäpaikat, ne ovat erittäin kysyttyjä ja niitä on rajattu määrä.

Alla oleva linkki avautuu toisella sivustolla:

Lisätietoa kilpailusta

Yhteistyössä Tanssiurheiluseura Botafogo ry:n, Coup4 Oy:n, DanceSportRecords:n ja Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teosto ry:n kanssa Suomen Tanssiurheiluliitto ry tuottaa kilpailusta live stream -lähetyksen. Lauantaina toteutettava suoratoisto toimii pilottiprojektina suunnitellulle kilpailulähetysten sarjalle, joka tulisi kattamaan vakio- ja latinalaistanssien vuoden 2019 SM-kilpailut.