Vuoden 2019 kotimainen GP-kiertue käynnistyy lauantaina

JULKAISTU: 18.1.2019, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Tamperelainen Tanssiseura Spiral ry järjestää vuoden 2019 vakio- ja latinalaistanssien kotimaisen GP-kiertueen avausosakilpailun lauantaina 19.1.2019 Mänttä-Vilppulan koulukeskuksessa.

Yhteensä 105 paria junioreiden, nuorison, yleisen ja senioreiden avoimissa kilpailuluokissa tavoittelee kauden GP-avausvoittoa ja rankingpisteitä. Kilpailupäivän aikana ratkotaan voittajat sekä vakio- että latinalaistansseissa kaikissa ikäsarjoissa, jonka lisäksi nuoriso- ja seniori-ikäsarjoissa tanssitaan 10-tanssin finaalit omina kilpailuinaan.

GP-kiertueen avaus toimii mielenkiintoisena suunnannäyttäjänä ennen kevään suomenmestaruuskilpailuja. Pareja on siirtynyt vuodenvaihteessa vanhempiin ikäsarjoihin, mikä mahdollisesti muuttaa syyskaudelta tuttuja kilpailuasetelmia jo heti alkuvuodesta lähtien.

Kilpailutapahtumat käynnistyvät klo 10 yleisen ja nuorisoikäsarjan vakiotanssikilpailuilla sekä junioreiden ja seniorien latinalaistanssikilpailuilla. Kilpailupäivän iltaosuus käynnistyy klo 14, jolloin yleinen ja nuorisoikäsarja aloittavat latinalaistanssit ja juniorit ja seniorit puolestaan latinalaistanssit. Kilpailupäivä huipentuu nuoriso- ja seniori-ikäsarjojen 10-tanssifinaaleihin n. klo 17:30 alkaen.

Kilpailupaikkana toimii Mänttä-Vilppulan koulukeskus, os. Koskelankatu 1, 35800 Mänttä-Vilppula. Kilpailupaikalla palvelee kahvio koko tapahtuman ajan.

Pääsylippujen hinnat ovat 15 e aikuiset sekä 10 e lapset (7-16 vuotta), opiskelijat ja eläkeläiset. Alle 7-vuotiaat lapset ilmaiseksi.

Kilpailupäivän tunnelmaa voi aistia parhaiten parketin laidalta, kilpailulattiaa ympäröiviltä pöytäpaikoilta. Pöytäpaikat 30 e/hlö sis. kahvi/tee ja kahvileipä. Pöytäpaikkojen varaukset osoitteesta sihteeri@tanssiseuraspiral.fi

Lisätietoa kilpailusta: http://www.tanssiseuraspiral.fi/gp/

Tervetuloa taidekaupunki Mänttään nauttimaan kotimaisesta tanssiurheilusta!