Haemme projektityöntekijää

JULKAISTU: 13.12.2018, KATEGORIAT: Seuratiedotteet, Uutiskirje

Suomen Tanssiurheiluliitto ry on tanssiurheilun suomalainen kattojärjestö, jonka jäseninä on 83 jäsenyhdistystä, joissa on yhteensä n. 13 600 henkilöjäsentä sekä n. 1800 lisenssiurheilijaa. Tanssiurheiluliitto on Suomen Olympiakomitean jäsen sekä lisäksi kansainvälisistä lajiliitoista World DanceSport Federation:n, World Rock’n’Roll Confederation:n, Dance Sport Europe:n ja Fisaf International:n jäsen.

Lajiliittomme piiriin kuuluvat tanssilajeista vakio- ja latinalaistanssit, rock’n’swing –tanssit, disco-, street-, latino show- ja performing arts –tanssit sekä paratanssiurheilu, breaking, rivitanssi ja sports aerobics. Tanssiurheilu on saanut toistaiseksi vuonna 2018 yhteensä 39 mitalia kansainvälisistä arvokilpailuista.

Haemme toimistollemme Helsingin Pitäjänmäelle osa-aikaista projektityöntekijää 30.6.2019 saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Haemme Tanssiurheiluliittoon 50% työajalla (n. 20 h/vko) tanssiurheilusta kiinnostunutta, IT- ja kielitaitoista sekä huolellista henkilöä vastaamaan erityisesti liiton viestintä-, markkinointi- ja edustuskilpailuasioista. Tehtävään tulee liittymään myös ilta- ja viikonlopputöitä, joten hakijalta edellytetään joustavuutta työajan suhteen.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään 21.12.2018 mennessä osoitteeseen auli.korhonen (ät) dancesport.fi. Todistuskopioita ei tarvitse lähettää, ne pyydetään haastatteluihin kutsuttavilta. Haastattelut järjestetään viikolla 2.