Suomalaiset tanssiurheilijat kv-kisoissa 9.12.2018

Norjan Lillestrømissa, sunnuntaina 9.12., käydyissä kansainvälisten avointen kilpailujen latinalaistansseissa sunnuntaina 9.12. Antti Kapanen ja Ada Varstala saavuttivat parhaana suomalaisparina neljännesfinaalit ja sijan 17. Seuraavat kaksi linkkiä avautuvat toisella sivustolla: Olli Seppaenen – Peppi Kodis päättivät kilpailun lopputusijoituksella 27. ja Robin Hogdal ja Sini Ilves tanssivat heidän kanssaan samalle kierrokselle loppusijoituksen ollessa 34. Urho Salo ja Inkeri Salo tanssivat sijalle 37.
Sarjan voitti tanskalaispari Malthe Brinch Rohde – Sandra Sorensen, hopealle tulivat Artem Semerenko ja Valeriya Kachalko, Kirgisia, ja pronssilla palkittiin Egor Petrov ja Anna Argun, Venäjä.
Sarjan neljäs suomalaispari Jaakko Saaristo – Anne Haataja keskeyttivät kilpailun.

WDSF:n avoimissa nuorten latinalaistansseissa, Lillestrømissa, Suomen Lassi Kokkonen ja Saaga Bruun tanssivat upeasti neljännesfinaaleihin ja sijalle 13.. Samalle kierrokselle tanssivat myös Olli Seppaenen ja Peppi Kodis, joiden loppusijoitus tuloksissa oli 17. Urho ja Inkeri Salo tanssivat sijalle 26.
Venäjä otti sarjassa kolmoisvoiton Danila Boriskinin ja Elizaveta Ulianovan voittaessa kultaa, Maxim Lozitskyn – Veronika Poliushkinan hopeaa ja Nikita Ladyzhenskyn ja Ekaterina Sternardin pronssia.