Suomalaiset tanssiurheilijat kv-kisoissa 8.12.2018

Jacopo Casotto ja Jenni Heikkilä tanssivat tiensä semifinaaleihin aikuisten vakiotansseissa, Italian Ferrarassa käydyissä kansainvälisissä avoimissa kilpailuissa. Voiton vei isäntämaan urheilijapari Francesco Galuppo ja Debora Pacini, hopealle tulivat David Odstrcil ja Tara Bohak, Tsekki, ja pronssille Andres Liiv ja Kristin Vaha, Viro.

WDSF:n avoimissa nuortensarjan vakiotansseissa Lillestrømissa, Norjassa, nähtiin seitsemän nuorta suomalaisparia. Korkeimmalle sijoittunut Suomen edustuspari Lassi Kokkonen ja Saaga Bruun tanssivat semifinaaleihin ja sijalle 12. Seuraavat parit sijoittuivat seuraavasti: Olli Seppaenen – Peppi Kodis sijalla 15., Jaakko Viinamäki – Synne Westin Kristiansen sijalla 17., Urho Salo – Inkeri Salo sijalla 20.

Lillestrømin World Openeiden aikuisten vakiotansseissa Suomen urheilijat sijoittuivat seuraavasti: Jaakko Saaristo – Anne Haataja 25., Joffrey Tarrade – Anni Routila 32.-34., Urho Salo – Inkeri Salo 44.,  Sarjan voittivat Tanskan, Dmitri Kolobov – Signe Busk, hopealle tanssivat Ivan Varfolomeev – Valeria Remina, Venäjä, ja pronssia saavuttivat Pasquale Farina – Sofie Koborg, Tanska.

Tulokset löytyvät seuraavista linkeistä (avautuvat toisella sivustolla):
Kansainväliset avoimetkilpailut, aikuisten vakiotanssit, Ferrara, Italia
Lillestrøm Open, nuorten vakiotanssit. Lillestrøm, Norja
Lillestrøm World Open, aikuisten vakiotanssit Lillestrøm, Norja