Vakio- ja latinalaistanssien vuoden 2018 viimeiset GP:t

Eilen Espoon Suurpellossa käytiin vuoden viimeisest vakio- ja latinalaistanssien grand prix -kilpailut tanssiurheiluseura Blue & White isännöimänä.

Champions-luokan vakiotanssien voittoon tanssivat Anton Kurttila ja Nina Anderson, hopeaa saavuttivat Jaakko Saaristo ja Anne Haataja ja kolmansina palkittiin Marius Toperczer-Muresan ja Claudia Ketonen. Toperczer-Muresan ja Ketonen veivät puolestaan champions-luokan latinalaistanssien kullan ja toisiksi tulivat isäntäseuran Robert Virenius ja Veera Hedman. Pronssia voittivat Miko Sirolinna ja Laura Lackman. Finaalikierros käytiin tiukkana maan edustusparien kesken.

Champions-urheilijat tanssivat myös 10-tanssit, missä Marius Toperczer-Muresan ja Claudia Ketonen palkittiin jälleen kultaisin mitalein, Jaakko Saaristo ja Anne Haataja hopeisin ja Oskari Jokinen ja Juulia Tuominen pronssilla. Juuri mitalien ulkopuolelle jäi sarjan neljäs osallistujapari, Jussi Tapola ja Karoliina Kotilainen.

Nuorten puolella tanssittiin avoimet vakio- ja latinalaistanssit, joiden mitali kärki poikkesi vain pronssimitalistien osalta. Virosta kilpailemaan tulleet Antti Oskar Maasik ja Chrislyn Kullamaa saavuttivat kultaa ja hopeaa voittivat Eetu Lämsä ja Emilia Prykäri. Vakiotanssien pronssin nappasi toinen Virosta kilpailemaan tullut nuorisourheilijapari Alex Daniel Nymmemees ja Mileene Varik ja latinalaistansseissa kolmansina palkittiin Henrik Saastamoinen ja Iida Johansson.

GP-kilpailujen tulostaulukot löydät tämän linkin takaa.